Išbandyti didžiausias metų naujoves „Samsung“ telefonų turėtojai galės dar šį mėnesį, aiškėja, kada gali pasirodyti pirmoji „One UI 7“ vartotojos sąsajos bandomoji versija ir kas ją galės išbandyti

Lukas Snarskis

2024-08-07, 07:55

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Google“ kasmet pristato naują „Android“ operacinės sistemos versiją, o šių metų pabaigoje daugelis galės išbandyti „Android 15“ platformą. Ne išimtis yra ir „Samsung“ telefonų turėtojai.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Išbandyti didžiausias metų naujoves „Samsung“ telefonų turėtojai galės dar šį mėnesį, aiškėja, kada gali pasirodyti pirmoji „One UI 7“ vartotojos sąsajos bandomoji versija ir kas ją galės išbandyti

Spalio 3 dieną turėtų įvykti „Samsung Developer Conference 2024“ renginys, kurio metu tikimasi išvysti ir naująją „One UI“ vartotojo sąsajos versiją. „Samsung“ turėtų pademonstruoti „Android 15“ operacinės sistemos pagrindu sukurtą „One UI 7“ variantą.

Dar neseniai buvo skelbiama, jog pirmoji vieša „One UI 7“ vartotojo sąsajos beta versija gali pasirodyti dar prieš savaitę, tačiau taip neįvyko. Dabar aiškėja, kad „Samsung“ šią platformos beta versiją, skirtą „Galaxy S24“ serijos įrenginiams, gali išleisti rugpjūčio pabaigoje.

Vėlavimo priežastis gali būti susijusi su „One UI 6.1.1“ atnaujinimu, kuris vis dar keliauja į senesnius sulankstomuosius įrenginius, planšetinius kompiuterius ir kai kuriuos kitus aukščiausios klasės „Samsung“ prietaisus. Taigi, panašu, kad „Samsung“ nori sutelkti dėmesį į vieną atnaujinimą vienu metu.

Naujoji „One UI“ vartotojo sąsajos versija turėtų pasiūlyti kardinalius dizaino pakeitimus, o neseniai pasirodė ir nuotraukos, kur galima matyti kai kuriuos naujos sąsajos elementus. Internete pasklido „One UI 7“ versijai skirtos galerijos programėlės piktograma, kuri turi vientisą baltą foną su šešiais skirtingų spalvų lapais.

Internete pasirodo vis daugiau pranešimų apie artėjantį „One UI 7“ atnaujinimą, kuris gali būti vienas didžiausių nuo tada, kuomet „One UI“ vartotojo sąsaja buvo pristatyta pirmąsyk. Žinoma, daugelis šio naujinio laukia ir dėl galimybės išbandyti naują „Android“ versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas