Išplito įrašas su dar nepristatytu sulenkiamu „Google“ telefonu – pamatykite tai patys

Lukas Snarskis

2023-04-24, 11:51

0 komentarų

Kalbos apie tai, jog „Google“ ketina pristatyti „Pixel Fold“ sulenkiamą išmanųjį telefoną sklinda jau keletą metų. Nemažai vilčių dedama į tai, kad šis įrenginys pagaliau debiutuos „Google I/O“ konferencijos metu, kuri įvyks gegužės 10 dieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išplito įrašas su dar nepristatytu sulenkiamu „Google“ telefonu – pamatykite tai patys

JAV technologijų milžinės atstovai dar nėra patvirtinę, kad naujasis „Pixel Fold“, o taip pat ir „Google Pixel 7a“ debiutuos būtent gegužės 10 dieną. Kaip bebūtų, dvejonių dėl to lieka vis mažiau. Internete pasirodo vis daugiau informacijos apie pirmąjį „Google“ sulenkiamą telefoną.

Prieš keletą dienų pasirodė ir vaizdo įrašas, kuriame galima matyti dar nepristatytą „Google Pixel Fold“ išmanųjį telefoną. Nesunku pastebėti, jog trumpame įraše matomas įrenginys atrodo lygiai taip pat, kaip ir anksčiau pasirodžiusiose nuotraukose. Labiausiai į akis krinta didžiulis rėmelis aplink ekraną.

„Google Pixel Fold“ bus 158,7 x 139,7 x 5,7 mm dydžio, o kameros iškilimas pridės papildomus 2,6 mm. Pagrindinis šio sulenkiamo telefono ekranas turėtų būti 7,69 colių įstrižainės. Išorinėje „Pixel Fold“ dalyje esantis ekranas – 5,79 colių, o viršuje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Kol kas oficialios informacijos apie pirmąjį „Google“ sulenkiamą išmanųjį telefoną nėra, tačiau tikėtina, kad šis įrenginys veiks su „Tensor G2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Nesunku nuspėti ir tai, jog jame bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Remiantis naujausia informacija, „Google Pixel Fold“ sulenkiamas telefonas kainuos 1 799 JAV dolerius, kas yra maždaug 1 640 eurų. Teigiama, kad išankstinė įrenginio prekyba prasidės būtent gegužės 10 dieną, o ryšio operatorių salonuose jis atsidurs to paties mėnesio 30 dieną. Pirkėjus jis pasieks nuo birželio 27 dienos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas