Įvyko paslaptingasis „Samsung“ pristatymas: pademonstruota išskirtinė „Galaxy Z Flip3“ versija su neįtikėtina spalvų įvairove

Lukas Snarskis

2021-10-20, 17:30 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

5 komentarai (-ų)
Įvyko paslaptingasis „Samsung“ pristatymas: pademonstruota išskirtinė „Galaxy Z Flip3“ versija su neįtikėtina spalvų įvairove

Šiandien įvyko paslaptingasis „Samsung“ pristatymas, apie kurį buvo paskelbta praėjusią savaitę. Daugybę klausimų sukėlęs „Galaxy Unpacked Part 2“ renginys nepadovanojo mums naujų produktų, tačiau jo metu buvo pademonstruota „Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition“ išmaniojo telefono versija.

„Samsung“ atstovai, renginio metu, pademonstravo precedento neturinčią galimybę rinktis iš net 49 skirtingų spalvų, kuriomis bus papuoštas „Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition“ sulenkiamas telefonas. Šios versijos pirkėjai galės rinktis iš daugybės spalvų, o jos bus skirtingos tiek viršutinėje, tiek ir apatinėje įrenginio dalyse.

Naujoji „Galaxy Z Flip3“ versija leis pirkėjams rinktis iš penkių skirtingų spalvų – mėlynos, geltonos, rožinės, baltos arba pilkos, kurios bus panaudotos apatinėje arba viršutinėje įrenginio dalyje. Negana to, jūs galėsite pasirinkti ir vieną iš dviejų rėmelio spalvų – juodą arba sidabrinę. Visos šios spalvos, gali būti išdėliotos kaip tik pirkėjas pageidauja, o tai reiškia, kad pirkėjas galės laisvai pasirinkti norimą spalvų kombinaciją.

„Samsung“ atstovų teigimu, renkantis spalvas, kurios bus pasiūlytos būsimiems „Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition“ telefonų savininkams, buvo peržiūrima tūkstančiai skirtingų atspalvių ir atrinktos tik tos spalvos, kurios geriausiai dera viena su kita. Tiesa, „Bespoke Edition“ bus galima įsigyti tik iš oficialios gamintojo parduotuvės, kur veiks specialus įrankis. Jis leis ne tik pasirinkti norimas spalvas, bet ir peržiūrėti kaip atrodys galutinis rezultatas, o vaizdai bus pateikiami 360 laipsnių kampu.

Įdomu ir tai, jog „Bespoke Edition“ pirkėjai turės galimybę įsigyti ir specialią prenumeratą, kuri leis jums atnaujinti savo išmanųjį telefoną, kai pasirinkta spalvų kombinacija atsibos. Vietoj to, jog parduotumėte savo „Galaxy Z Flip3“ – jūs galėsite tiesiog atnaujinti jo išvaizdą, pasirenkant naujas spalvas.

Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku ar šią „Samsung Galaxy Z Flip3“ versiją galės įsigyti ir lietuviai. Šiuo metu „Samsung“ tokią galimybę suteikia pirkėjams iš JAV, JK, Pietų Korėjos, Vokietijos, Prancūzijos, Kanados ir Australijos. Europos rinkoje „Bespoke Edition“ modelis kainuos 1149 eurus.

5 komentarų

Vidas

Spalvomis nekalbama!😀Kokybės ir kainos santykis svarbiausia.Šiuostelefonus įpirkti gali tik kostiumuotieji.Gaila...

DJ-KOH

Na visada tie flagman samsung ir apple su aukštom kainom, tik aš nelabai įsivaizduoju vyro su tokiu telefonu, man labiau atrodo kad čia skirta moterim toks dizainas ir spalvos :/

Galaxy

Na Galaxy Z flip 3 pagal dizaina ir spalvas manau skirta labiau moterims ir tiek , aš asmeniškai net ir nenorėčiau tokio, tik buvo įdomu pažiūrėt dėl one ui 4 pristatymo, bet kažkaip nedaug ką parodė tai bus matyt kai ateis naujinimas kas ten pasikeitė.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas