Liepos viduryje – „iQOO Z9 Lite“ išmaniojo telefono pristatymas, aiškėja, kokiomis savybėmis gali pasižymėti

Lukas Snarskis

2024-07-01, 10:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Bendrovė dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Neo9“ serijos modelius, o vasario pabaigoje jie buvo pasiūlyti ir tarptautinei rinkai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Liepos viduryje – „iQOO Z9 Lite“ išmaniojo telefono pristatymas, aiškėja, kokiomis savybėmis gali pasižymėti

„iQOO“ šių metų pabaigoje turėtų pristatyti naujus savo flagmanus, tačiau šįsyk jų veikiausiai bus tik vienas. Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog bendrovė ketina pristatyti tik „iQOO 13“ modelį. Tačiau tai ne vienintelė naujiena, kurią ruošia gamintojas.

Liepos viduryje turėtų būti pristatytas ir „iQOO Z9 Lite“ išmanusis telefonas. Pranešama, jog šis įrenginys bus prieinamas rudos ir mėlynos spalvų. Neoficialiai duomenimis, „iQOO“ ketina pasiūlyti kiek pakoreguotą „Vivo T3 Lite“ versija, tik su kitu pavadinimu.

Jeigu tokia informacija pasitvirtintų, išmanusis telefonas turėtų 6,56 colių įstrižainės LCD ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu ir maksimaliu 840 nitų ryškumu. Viršutinėje panelės dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„iQOO Z9 Lite“ greičiausiai veiks su „MediaTek Dimensity 6300“ procesoriumi ir turės iki 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo sparta.

Gamintojas šio telefono nugarėlėje gali įmontuoti dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Z9 Lite“ modelis taip pat turėtų ir 2 MP gylio sensorių. Verta paminėti ir tai, jog šoninėje briaunoje rasime pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje – ausinių lizdą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas