Lietuvių pamėgti „Samsung“ telefonai – jau Lietuvoje: patobulintos kameros bei išskirtinės baterijų savybės

Technologijų bendrovė „Samsung Electronics“ pristatė naujus išmaniuosius telefonus – „Galaxy A54 5G“ ir „Galaxy A34 5G“. Nauji įrenginiai iš kitų „Galaxy A“ serijos gaminių, kaip teigia bendrovė, išsiskiria akumuliatoriaus veikimo galimybėmis – be papildomo įkrovimo telefonu naudotis galima ilgiau nei dvi dienas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Lietuvių pamėgti „Samsung“ telefonai – jau Lietuvoje: patobulintos kameros bei išskirtinės baterijų savybės

Patobulinta naujų išmaniųjų kamera leis užfiksuoti ryškius vaizdo įrašus, o naktinis režimas užtikrins, kad akimirkos būtų kokybiškai įamžintos bet kokiame apšvietime. Lietuvoje šių išmaniųjų telefonų prekyba prasideda nuo šiandien.

„Naujoviškas ir pažangus išmanusis telefonas tampa vis svarbesnis kasdieniame gyvenime. Nuolat tobulindami „Galaxy A“ serijos gaminius, siekiame užtikrinti, kad kuo daugiau žmonių visame pasaulyje galėtų naudotis technologijų teikiamomis naudomis“, – sako „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas

Kokybiškos ir ryškios nuotraukos vienu paspaudimu

Naujų įrenginių kameros veikla, paremta dirbtiniu intelektu, turi naktinio režimo funkciją, kuri leidžia užfiksuoti kokybiškas ir ryškias nuotraukas, net ir esant visiškoje tamsoje. Siekiant užtikrinti ypatingą mobiliųjų telefonų patirtį, „A54 5G“ ir „A34 5G“ serijos išmanieji, pasak gamintojo, atitinkamai pasižymi 32 ir 13 MP priekinės kameros raiška, kuri leidžia užfiksuoti kokybišką asmenukę bei užtikrina aiškų ir ryškų vaizdą, bendraujant vaizdo skambučiu.

Gamintojas taip pat pristato naujovę – integruotą nuotraukų redagavimo programą, kuri nesudėtingu ir paprastu būdu leidžia pakoreguoti kadro spalvų ryškumą, kontrastą, pašalinti nepageidaujamus šešėlius ar atspindžius. Patobulintas įrenginio vaizdo stabilizavimas filmuoti kokybišką ir aiškų turinį, net ir einant ar važiuojant automobiliu. Dėl šios priežasties, kaip teigia bendrovė, nereikės gaišti laiko redaguojant nuotraukas ir montuojant vaizdo įrašus – sukurtas turinys galės būti naudojamas iškart.

Ryškus ir aiškiai matomas ekranas

Pasak gamintojo, nauji išmanieji įrenginiai išsiskiria dideliais „Super AMOLED“ ekranais, kurie užtikrina itin gerą vaizdą. „Vision Booster“ funkcija dar greičiau ir efektyviau prisitaiko prie kintančio apšvietimo ir pagal tai reguliuoja ekrano ryškumą. Todėl įrenginiu patogu naudotis net ir ryškioje saulės šviesoje.

Be to, išmanieji telefonai pasižymi ilgaamžiškumu – operacinę sistemą atnaujinti galimą iki keturių kartų, o saugumo atnaujinimus gamintojas siūlo net penkerius metus. Šios funkcijos leidžia naudotojams mėgautis naujausia programine įranga ir saugumo standartais, todėl telefono gyvavimo ciklas pailgėja.

Užtikrinkite svarbių duomenų saugumą

Gamintojas skyrė ypač didelį dėmesį duomenų ir privatumo saugumui. „A54 5G“ ir „A34 5G“ suteikia naudotojams prieigą prie „Security and Privacy Dashboard“, kuri leidžia pamatyti, kokią informaciją saugo kiekviena programėlė ir sustabdyti nepageidaujamą duomenų rinkimą. Taip pat įrenginiuose įdiegta „Private Share“ funkcija, kuri užtikrina svarbių failų privatumą. Naudojant šią funkciją, failais dalintis galima tik su nurodytais adresatais, nustatyti failo pasiekiamumo laiko ribojimą ir netgi užtikrinti, kad nebūtų padaryta jautrios informacijos ekrano nuotrauka.

Išmaniuosius „Galaxy A54 5G“ ir „A34 5G“ Europos rinkoje bus galima įsigyti kovo mėnesį. Lietuvoje gaminių prekyba prasideda nuo šiandien.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas