„Meizu“ pristatė naująjį „Meizu 20 Classic“ flagmaną: pasiūlys tas pačias specifikacijas kaip ir pirmtakas, tačiau pirkėjų laukia ir keletas naujovių

Lukas Snarskis

2023-10-20, 07:46

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ – sugrįžo. Kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu debiutavo naujausias flagmanas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Meizu“ pristatė naująjį „Meizu 20 Classic“ flagmaną: pasiūlys tas pačias specifikacijas kaip ir pirmtakas, tačiau pirkėjų laukia ir keletas naujovių

„Meizu“ atstovai dar ne taip seniai pristatė tris „Meizu 20“ serijos išmaniuosius telefonus - tai „Meizu 20“, „Meizu 20 Pro“ ir „Meizu 20 Inifinity“. Kartu su šiomis naujienomis buvo pademonstruota ir naujoji „Flyme 10“ vartotojo sąsaja, o taip pat ir automobiliams skirta „Flyme Auto“ sąsajos versija.

Dabar pristatytas ir ketvirtasis šios linijos modelis – tai „Meizu 20 Classic“, kuris iš esmės yra labai panašus į „Meizu 20“ variantą, tačiau pasiūlys tris naujas spalvas, o taip pat ir 16 GB operatyviosios (RAM) atminties opciją.

Tai reiškia, jog „Meizu 20 Classic“ pasižymės 6,55 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis taip pat turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o viršutinėje ekrano dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Meizu“ flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 lustus. Kaip ir anksčiau, bendrovės išmanieji telefonai veiks su „Flyme 10 OS“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android“ operacinę sistemą.

Kaip jau minėjome, „Meizu 20 Classic“ pasiūlys tris naujas spalvas – tai žalia, pilka bei balta. Pranešama, jog variantas su 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties kainuos maždaug 400 eurų, o norintiems dvigubai daugiau vidinės talpos teks susimokėti maždaug 440 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas