„Motorola“ pristatė pirmąjį savo šių metų išmanųjį telefoną: oficialiai pademonstruotas naujasis „Moto G Play (2024)“ modelis

Tomas Eidukevičius

2024-01-19, 07:46

1 komentaras

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Motorola“ pristatė pirmąjį savo šių metų išmanųjį telefoną: oficialiai pademonstruotas naujasis „Moto G Play (2024)“ modelis

Prieš keletą dienų oficialiai pristatytas naujasis „Moto G Play (2024)“ išmanusis telefonas, kuris skirtas pirkėjams, ieškantiems nebrangaus įrenginio. Pažiūrėkime, ką įdomaus pasiūlys naujasis „Motorola“ produktas.

Naujasis „Moto G Play (2024)“ pasiūlys 6,5 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Corning Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Šios „Moto“ naujienos veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe. Pirkėjus įrenginys pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o informacija apie galimus atnaujinimus – nepateikiama.

„Moto G Play (2024)“ nugarėlėje rasime tik vieną kamerą, kas jau spėjo tapti itin retu reiškiniu net ir žvelgiant į labai pigius išmaniuosius telefonus. Gamintojas čia įmontavo 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, o taip pat ir LED blykstę.

Pranešama, jog išmanusis telefonas kainuos 138 eurus, tačiau kol kas bus prieinamas tik JAV rinkoje. Ar šis įrenginys atkeliaus į Europą – informacija nėra pateikiama.

1 komentarų

As

As nesuprantu tu gamintoju kam gamint ta š... kuris po pusmecio jau lagins kaip koks 3 metu senumo telefas.Visi kogero zino pigus daiktas tai toks ir tera ir kas juos petka nebent pensininkai

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas