Naujausio „Nothing“ telefono turėtojams – didelės naujienos: išleista nauja programinės įrangos versija, kuri pasiūlys „ChatGPT“ galimybes ir dar daugiau visko

Tomas Eidukevičius

2024-05-03, 10:55

0 komentarų

„Nothing“ dar praėjusį mėnesį pristatė „ChatGPT“ integraciją, kuri skirta „Phone (2)“ modeliui, o neseniai tokia naujiena pasiekė ir „Phone (1)“ modelį. Dabar bendrovė turi puikių naujienų tiems, kurie įsigijo naująjį „Nothing Phone (2a)“ vidutinės klasės įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naujausio „Nothing“ telefono turėtojams – didelės naujienos: išleista nauja programinės įrangos versija, kuri pasiūlys „ChatGPT“ galimybes ir dar daugiau visko

Pranešama, jog naujausią bendrovės išmanųjį telefoną pasiekė „Nothing OS 2.5.5a“ programinės įrangos atnaujinimas, kuris pasiūlys ir naujas dirbtinio intelekto galimybes. Su šiuo naujiniu atkeliauja „ChatGPT“ integracija, kuri suteikia naują gestų parinktį „Nothing X“ programėlėje, kad galėtumėte pradėti pokalbį balsu su pokalbių robotu.

„Nothing Phone (2a)“ turėtojai taip pat gaus ir keletą „ChatGPT“ valdiklių pagrindiniame ekrane ir naują ekrano nuotraukos bei iškvietimų skydelio mygtuką, kad galėtumėte tiesiogiai įklijuoti turinį į naują pokalbį su „ChatGPT“. Visa tai iš tiesų labai įdomūs dalykai, tačiau šiame atnaujinime jų yra dar daugiau.

Naujausia programinės įrangos versija pasiūlys ir optimizuotą spalvų atvaizdavimo nuotraukose, reguliuojant baltos spalvos balansą ir spalvų nuokrypį esant žemesnei temperatūrai, pagerintas portreto ryškumas HDR scenose, suderinant konkrečius naudotojo odos tonus, pagerintas programų atidarymo našumas ir išspręstos kai kurios neįprasto triukšmo problemos portreto režimu.

Ir tai dar ne viskas. „Nothing Phone (2a)“ telefonų turėtojams turėtų patikti atnaujintos vizualizacijos, kurios leis aiškiau matyti baterijos įkrovimo lygį, patobulintas ir energijos taupymo režimas, dirbtinio intelekto valdomas algoritmas išmanesniam automatiniam ryškumo reguliavimui, padidintas sklandumas braukiant žemyn, kad būtų išplėsti greitieji nustatymai, pagerintas atrakinimo sklandumas, taip pat išspręsta problema, dėl kurios kita šalis negalėjo jūsų girdėti jungiantis prie „Android Auto“.

Kaip ir įprasta, šis atnaujinimas telefonų turėtojus pasieks palaipsniui. Jeigu dar negavote šio naujinio – rekomenduojame palaukti dar keletą dienų, nes gamintojas jį pateikia dalimis. Tai reiškia, jog ne visi vartotojai jį gauna iškart ir kai kuriems teks luktelėti šiek tiek ilgiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas