„Nubia“ pristatė naująjį „Z50S Pro“ flagmaną: be galingos geležies čia rasime ir išskirtinių savybių kameras

Lukas Snarskis

2023-07-21, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanijos ZTE dukterinė bendrovė „Nubia“ dar kovo mėnesį surengė spaudos konferenciją, kur pristatė ilgai anonsuotą flagmaną. Tuomet debiutavo naujasis „Z50 Ultra“ modelis, kuris pasiūlė itin galingas specifikacijas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nubia“ pristatė naująjį „Z50S Pro“ flagmaną: be galingos geležies čia rasime ir išskirtinių savybių kameras

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar, ketvirtadienį, „Nubia“ atstovai surengė spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo dar vienas bendrovės flagmanas. Kompanijos atstovai pristatė naująjį „Nubia Z50S Pro“ išmanųjį telefoną, kuris nustebins ne tik stilingu dizainu, bet ir puikiomis kameromis.

Naujasis „Nubia“ flagmanas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1.5K raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu, 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2“ procesoriumi bei 12 arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 1 TB vidinės atminties. Tiesa, čia nerasime atminties kortelių palaikymo. „Z50S Pro“ modelio veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu.

Žinoma, didžiausias šios „Nubia“ naujienos privalumas – nugarėlėje esančios kameros. Pagrindinė kamera aprūpinta 35 mm objektyvu, kas jau spėjo tapti firminiu šio gamintojo ženklu. Čia naudojamas 50 MP 1G+6P objektyvas su plačia f/1.59 diafragma, optiniu vaizdo stabilizavimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime 50 MP itin plataus kampo kamerą, kuri taip pat gali būti naudojama ir kaip makro objektyvas. Trečioji kamera – 16 MP teleobjektyvas.

Naujasis „Nubia Z50S Pro“ bus parduodamas nuo maždaug 460 eurų, o už šią kainą pirkėjais gaus 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties turintį modelį. Deja, tačiau bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie jo pasirodymą kituose regionuose – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas