Oficialiai pristatytas „iQOO Z9 Lite“ išmanusis telefonas: vos 115 eurų kainuosiantis 5G įrenginys su didžiuliu ekranu ir stilingu dizainu

Lukas Snarskis

2024-07-15, 13:00

0 komentarų

„iQOO“ šių metų pabaigoje turėtų pristatyti naujus savo flagmanus, tačiau šįsyk jų veikiausiai bus tik vienas. Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog bendrovė ketina pristatyti tik „iQOO 13“ modelį. Tačiau tai ne vienintelė naujiena, kurią ruošia gamintojas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Oficialiai pristatytas „iQOO Z9 Lite“ išmanusis telefonas: vos 115 eurų kainuosiantis 5G įrenginys su didžiuliu ekranu ir stilingu dizainu

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie artėjantį „iQOO Z9 Lite“ pristatymą. Kinijos kompanijos atstovai šiandien pristatė šią naujieną ir oficialiai, o išmanusis turėtų sudominti tuos, kurie ieško nebrangaus 5G modelio su dideliu ekranu.

Išmanusis telefonas pasižymi 6,56 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu ir maksimaliu 840 nitų ryškumu. Viršutinėje panelės dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„iQOO Z9 Lite“ veiks su „MediaTek Dimensity 6300“ procesoriumi ir turės iki 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo sparta.

Gamintojas šio telefono nugarėlėje įmontavo dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Z9 Lite“ modelis taip pat turi ir 2 MP gylio sensorių. Verta paminėti ir tai, jog šoninėje briaunoje rasime pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje – ausinių lizdą.

Skelbiama, jog išmanusis pirkėjams bus siūlomas mėlynos ir rudos spalvų. „iQOO Z9 Lite“ bus parduodamas su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija, o pigiausias modelis kainuos nuo 115 eurų. Tiesa, ar jis pasirodys Europoje – kol kas neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas