Oficialu: naujieji „Xiaomi 14“ flagmanai europiečiams bus pademonstruoti jau vasario 25 dieną, lauki ir dar viena naujiena

Lukas Snarskis

2024-02-07, 07:16 (atnaujinta 2024-02-07, 18:16)

2 komentarai (-ų)

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Daugelis mūsų naudojasi šios bendrovės išmaniaisiais telefonai, namuose turi „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį bei įvairių kitų įrenginių. Bene daugiausiai dėmesio Lietuvoje sulaukia būtent telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialu: naujieji „Xiaomi 14“ flagmanai europiečiams bus pademonstruoti jau vasario 25 dieną, lauki ir dar viena naujiena

„Xiaomi“ dar ne taip seniai pristatė „Xiaomi 14“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Xiaomi 14“, o taip pat ir „Xiaomi 14 Pro“. Naujausi bendrovės flagmanai jau prieinami Kinijos rinkoje, o netrukus jie atkeliaus ir į Europą. Tai oficialiai patvirtino ir pats gamintojas.

Kinijos technologijų kompanijos atstovai oficialiai paskelbė, jog tarptautinis naujausių flagmanų debiutas įvyks jau vasario 25 dieną, sekmadienį. „Xiaomi“ spaudos konferencija bus surengta Barselonoje, kur jau kitą dieną prasidės „Mobile World Congress“ technologijų paroda.

Verta paminėti, jog kartu su „Xiaomi 14“ ir „Xiaomi 14 Pro“ įrenginiais bus pristatytas ir naujasis „Xiaomi 14 Ultra“, apie kurį internete sklaido įvairiausios kalbos. Dar nepristatytas „Xiaomi“ flagmanas neseniai buvo aptiktas „Geekbench“ duomenų bazėje, kur šis įrenginys žymimas „24030PN60G“ modelio numeriu.

„Xiaomi 14 Ultra“ išmanusis testuose veikė su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi, kurio bazinis taktinis dažnis siekė 2.26 GHz. Vieno branduolio testuose telefonas rinko 9 317, o kelių branduolių – 26 523 taškus. Tiesa, bandymai buvo atlikti ne „Geekbench 6“, o kiek senesnėje versijoje – „Geekbench 4“.

„Geekbench“ informacija patvirtina ir tai, jog išmanusis telefonas naudojo 16 GB operatyviosios (RAM) bei veikė su „Android 14“ operacinės sistema ir „HyperOS“ vartotojo sąsaja.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Xiaomi 14 Ultra“ turėtų naudoti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamera su kintančia diafragma. Išmaniojo telefono nugarėlėje planuojama įmontuoti ir dar tris tokios pat raiškos objektyvus. Vienas iš jų bus periskopinis, antrasis – teleobjektyvas, o trečioji kamera – plataus kampo.

Išmanusis telefonas taip pat gali turėti 5 180 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžio įkrovimo galimybe.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas