Pagaliau paaiškėjo, kada debiutuos naujausi „Vivo“ flagmanai: gamintojas paskelbė oficialią pristatymo datą, išmanieji telefonai bus pristatyti gerokai anksčiau nei įprasta

Lukas Snarskis

2024-09-13, 17:15

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Vivo“ šiemet jau pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja ir tolimesni „Vivo“ planai. Spalio mėnesį tikimasi, jog „Qualcomm“ pristatys „Snapdragon 8 Gen 4“ lustą, o „MediaTek“ turėtų pateikti savo atsakymą ir pademonstruoti „Dimensity 9400“ mikroschemų rinkinį.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Pagaliau paaiškėjo, kada debiutuos naujausi „Vivo“ flagmanai: gamintojas paskelbė oficialią pristatymo datą, išmanieji telefonai bus pristatyti gerokai anksčiau nei įprasta

„Vivo“ ketina būti vienais pirmųjų, kurie panaudos naująjį „MediaTek“ lustą, praneša šaltiniai Kinijoje. Kinijos kompanijos vadovai šį mikroschemų rinkinį turėtų panaudoti „Vivo X200“ serijos išmaniuose telefonuose, o jų turėtų būti pristatyti bent du – tai „X200“ ir „X200 Pro“.

Kalbos apie šiuos „Vivo“ flagmanus sklando jau kuris laikas, o dabar jau aišku, kad pristatymas bus surengtas spalio 14 dieną. Tiesa, gamintojas nepaskelbė, kiek naujų įrenginių bus pademonstruota, tačiau galime tikėtis išvysti bent du naujus modelius.

Verta pastebėti ir tai, kad šiemet „Vivo“ savo naujus aukščiausios klasės telefonus pristato gerokai anksčiau nei įprasta. Toks „Vivo“ planas yra susijęs su naujųjų „Apple“ išmaniųjų telefonų pristatymu. Teigiama, kad „Vivo X200“ ir „X200 Pro“ modeliai turėtų konkuruoti su naujaisiais „iPhone“ įrenginiai Kinijoje, kur „Vivo“ liepos ir rugpjūčio mėnesiais pardavė daugiausiai išmaniųjų.

Priminsime, jog neseniai paaiškėjo ir „X200“ serijos specifikacijos. Standartinis šios linijos modelis turėtų būti aprūpintas 6,3 colių įstrižainės OLED ekranu su 1.5K raiška, o šios panelės kraštinės bus plokščios.

Būtent ši „Vivo“ naujiena naudos „Dimensity 9400“ procesorių, o įrenginio veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija. Čia rasime ir belaidžio įkrovimo galimybę. Teigiama, kad išmanusis telefonas taip pat turės optinį pirštų antspaudų jutiklį bei veiks su „Android 15“ operacinės sistemos versija.

„Vivo X200“ nugarėlėje turėtų būti įmontuota pagrindinė kamera su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o taip pat ir periskopinis objektyvas su makro fotografijos galimybėmis. Pastarasis turėtų pasiūlyti ir 3x optinio priartinimo galimybę.

Neseniai paaiškėjo ir tai, jog abu „Vivo X200“ serijos įrenginiai turėtų naudoti ir naująjį „Blueprint“ vaizdo sensorių. Jutiklis naudoja jų pačių sukurtą VCS 3.0 technologiją ir yra gaminamas 22 nm technologiniu procesu. Pažymėtina, kad „Blueprint“ jutiklis taip pat pirmasis pramonėje palaiko „True-TCG HDR“ technologiją, kuri, „Vivo“ teigimu, užtikrins geresnę HDR peržiūrą ir vaizdo įrašymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas