Paskelbti galingiausi sausio mėnesio „Android“ telefonai: sąrašo viršūnėje neseniai pristatymas žaidimų gerbėjams skirtas flagmanas

Lukas Snarskis

2024-02-08, 07:46

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais. Šios aplikacijos kūrėjai kiekvieną mėnesį pristato ir galingiausių telefonų dešimtukus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paskelbti galingiausi sausio mėnesio „Android“ telefonai: sąrašo viršūnėje neseniai pristatymas žaidimų gerbėjams skirtas flagmanas

Visai neseniai „AnTuTu“ aplikacijos kūrėjai paskelbė galingiausius pirmojo šių metų mėnesio „Android“ telefonus, todėl kviečiame juos apžvelgti kartu su mumis. Dešimtuke rasime ir anksčiau dar nematytų modelių.

Pirmoje vietoje atsidūrė naujasis „Redmi Magic 9 Pro“ išmanusis telefonas, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turi 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Šis flagmanas sausio mėnesį rinko vidutiniškai 2,09 mln. taškų.

Antroje vietoje – „iQOO 12“ išmanusis, kuris dar gruodžio mėnesį buvo šio sąrašo viršūnėje. Šis įrenginys taip pat veikia su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi ir turi analogiškas atmintines kaip ir aukščiau esantis telefonas. Trečioje pozicijoje atsidūrė naujasis „Nubia Z60 Ultra“.

Ketvirtoje vietoje rikiuojasi „Vivo X100 Pro“, kuris veikia su „MediaTek Dimensity 9300“ mikroschemų rinkiniu, o iškart po šiuo įrenginiu – visa naujausių „Samsung“ flagmanų serija. Penktoje pozicijoje rikiuojasi „Galaxy S24 Ultra“, toliau „Galaxy S24+“, o septintoje vietoje – „Samsung Galaxy S24“.

Dešimtuko pabaigoje randame „Xiaomi 13“ ir du praėjusių metų „Samsung“ flagmanus – tai „Galaxy S23 Ultra“ ir „Galaxy S23+“.

Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog „AnTuTu“ reitingų rezultatai sudaromi pagal „AnTuTu Benchmark V10“ testų rezultatus, kurie buvo atlikti nuo sausio 1 iki sausio 31 dienos, tačiau į lentelę patenka tik tie įrenginiai, kurie buvo ištestuoti bent 1000 kartų. Kaip tokį galingiausių išmaniųjų telefonų dešimtuką vertinate Jūs? Ar tarp šių modelių yra ir tas, kurį naudojate Jūs?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas