Pigesnių „Apple“ telefonų pirkėjams tai patiks: pigiausi „iPhone 17“ serijos modeliai turės aukščiausios klasės ekranus

Lukas Snarskis

2024-02-29, 17:11

0 komentarų

JAV technologija bendrovė „Apple“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Vos tik pasirodžius šiems įrenginiams – pasirodė įvairiausių kalbų apie 2024 metų pabaigoje debiutuosiančius „iPhone 16“ modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pigesnių „Apple“ telefonų pirkėjams tai patiks: pigiausi „iPhone 17“ serijos modeliai turės aukščiausios klasės ekranus

Internete jau kuris laikas kalbama apie „iPhone 16“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar pasirodė informacijos ir apie 2025 metais debiutuosiančius „Apple“ flagmanus. Kaip žinia, dar ne taip seniai „Apple“ pristatė vadinamuosius „ProMotion“ ekranus su 120 Hz atnaujinimo dažniu.

Remiantis naujausia informacija, jau 2025 metais aukščiausios klasės LTPO OLED ekranų panelės bus perkeltos ir į pigesnius „iPhone“. Tai reiškia, kad „iPhone 17“ ir „iPhone 17 Plus“ bus pirmieji modeliai, kurie jas gaus.

Kadangi LTPO skydelis leidžia valdyti atnaujinimo dažnį, įgalindamas „ProMotion“ galimybę ir pasirinkimą iki 1 Hz, „Apple“ pagaliau į savo pigesnius modelius įtrauks „Always-on“ funkcionalumą.

Pažymima ir dar viena įdomi detalė. Pasak šaltinių, dabar viskas priklauso nuo BOE. Bendrovė pernai nusiuntė „Apple“ savo ekranų pavyzdžius ir net jei jie bus greitai patvirtinti, Kinijos gamintoja nespės padidinti gamybos apimties „iPhone 16“ serijos išleidimui.

Be to, įvairūs šaltiniai teigia, kad BOE turi problemų dėl griežtų „Apple“ standartų laikymosi, todėl ir manoma, jog būtent „iPhone 17“ ir „iPhone 17 Plus“ bus pirmieji modeliai, kurie gaus naująsias ekranų paneles.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas