„Poco“ ruošiasi pristatyti telefoną, kokio savo asortimente dar neturėjo, jau netrukus turėtų debiutuoti naujasis „Poco F7 Ultra“ modelis

Lukas Snarskis

2024-10-22, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Poco“ prekiniu ženklu, o nemažą populiarumą nulemia ir platus įrenginių asortimentas.

Prisijunkite prie mūsų „Facebook“ puslapio ir gaukite +5 KARMOS taškus!
„Poco“ ruošiasi pristatyti telefoną, kokio savo asortimente dar neturėjo, jau netrukus turėtų debiutuoti naujasis „Poco F7 Ultra“ modelis

„Poco“ kasmet pristato gausybę naujų išmaniųjų telefonų, o jų yra tiek daug, kad kartais net sunku susigaudyti kuris iš jų naujausias. Internete jau kalbama ir apie „Poco F7“ serijos įrenginius, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

„Poco F7“ išmaniųjų telefonų seriją turėtų sudaryti „Poco F7“ ir „F7 Pro“ modeliai, tačiau gamintojas ketina pasiūlyti ir dar vieną įrenginį. Kaip rodo IMEI duomenų bazės įrašai, Kinijos bendrovė gali pristatyti ir pirmąjį savo prietaisą, kuris būtų žymimas kaip „Ultra“.

Šiuo metu nėra žinoma, ar „Poco“ ketina atsisakyti bazinio varianto ir pasiūlyti tik „Pro“ bei „Ultra“ modelius. Reikėtų neatmesti tikimybės, jog „Xiaomi“ dukterinė bendrovė gali pristatyti ir tris išmaniuosius telefonus.

Įdomu ir tai, jog „Poco F7 Ultra“ veikiausiai bus toks pats kaip ir „Redmi K80“, tik, žinoma, turės kitą pavadinimą. Jeigu tokia informacija pasitvirtintų, tuomet „F7 Ultra“ modelis turėtų veikti su „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi.

Neoficialiais duomenimis, „Redmi K80“ bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 2K raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono nugarėlėje bus trys kameros, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas