Prekyboje netrukus pasirodys nebrangi „Samsung“ naujiena: jau aišku, kada debiutuos naujasis „Galaxy A25“ modelis ir kiek jis kainuos

Lukas Snarskis

2023-12-07, 18:14

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų ir „Galaxy A“ serijos modeliai. Bendrovė kasmet pristato bent keletą pigesnių įrenginių, o netrukus turėtų debiutuoti ir dar vienas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Prekyboje netrukus pasirodys nebrangi „Samsung“ naujiena: jau aišku, kada debiutuos naujasis „Galaxy A25“ modelis ir kiek jis kainuos

„Samsung“ ruošiasi naujojo „Galaxy A25“ išmaniojo telefono pristatymui, kuris turėtų patikti ieškantiems nebrangaus įrenginio. Dar prieš keletą savaičių buvo pasirodę pirmieji pranešimai apie šį įrenginį, o dabar jau aišku kada prasidės jo prekyba ir kiek kainuos ši „Samsung“ naujiena.

Pranešama, jog „Samsung Galaxy A25“ prekyboje pasirodys jau gruodžio 18 dieną ir kainuos maždaug 300 eurų. Ir nors gamintojo atstovai nėra paskelbę jokios oficialios informacijos, jau dabar yra žinomos pagrindinės šio išmaniojo telefono specifikacijos.

Naujasis „Samsung Galaxy A25“ turės 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekraną su vandens lašo formos išpjova, kur bus įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „Samsung Galaxy A25“ ekranas turėtų būti Full HD+ raiškos, o taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį bei iki 1 000 nitų siekiantį maksimalų ryškumą.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, ši „Samsung“ naujiena veiks su „Exynos 1280“ procesoriumi, o tai leis pasiūlyti ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pirkėjai turėtų gauti iki 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. „Samsung Galaxy A25“ pasiūlys 25W įkrovimo galimybę. Deja, tačiau spartesnės krovimo technologijos šiame modelyje nerasime, mat analogiškos galimybės buvo siūlomos ir šią vasarą debiutavusiame „Galaxy A24“ variante.

Naujasis modelis turės 5 000 mAh talpos bateriją. „Galaxy A25“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro kamerą.

Kaip jau minėjome, oficiali šio „Samsung“ išmaniojo telefono prekyba prasidės jau gruodžio 18 dieną, o iki šios dienos oficialų pranešimą turėtų išplatinti ir kompanijos atstovai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas