Pristatytas 499 eurų kainuosiantis „HMD Skyline“ išmanusis telefonas: pasiūlys vidutinės klasės specifikacijas, o taip pat ir galimybę pakeisti ekraną ar bateriją per itin trumpą laiką

Lukas Snarskis

2024-07-19, 10:55

0 komentarų

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Ir nors pirmųjų produktų buvo laukiama vasara, tačiau naujienos pasirodo jau dabar.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Pristatytas 499 eurų kainuosiantis „HMD Skyline“ išmanusis telefonas: pasiūlys vidutinės klasės specifikacijas, o taip pat ir galimybę pakeisti ekraną ar bateriją per itin trumpą laiką

HMD atstovai dar visai neseniai pristatė naujuosius „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar pademonstruotas ir dar vienas naujas įrenginys. Kinijos bendrovė pademonstravo naująjį „HMD Skyline“, kuris pasižymės puikiomis taisymo galimybėmis.

Gamintojo teigimu, pakeisti sudužusį išmaniojo telefono ekraną ar prastai veikiančią bateriją užtruks mažiau nei 10 minučių. Pažvelkime, kokiomis dar savybėmis pasižymi naujasis „HMD Skyline“ modelis.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,5 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą su automatinio fokusavimo galimybe.

„HMD Skyline“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo nugarėlėje – triguba kamerų sistema. Pagrindinis objektyvas turės 108 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu, o greta – 13 MP plataus kampo ir 50 MP teleobjektyvas, kuris pasiūlys 2x optinio priartinimo galimybę.

Naujasis HMD įrenginys aprūpintas ir dirbtinio intelekto (DI) technologijomis. Čia rasime „AI Capture Fusion“ sprendimą, kuris leis pagerinti nuotraukų detalumą. Verta paminėti ir tai, jog „Skyline“ galinį dangtelį galima lengvai atidaryti atsukus vieną varžtą, kas leis greitai pakeisti ekraną, sulenktus įkrovimo prievadus ar išsikrovusias baterijas naudojant standartinius „iFixit“ rinkinius.

„HMD Skyline“ veikimą palaikys 4 600 mAh talpos baterija su 15W belaidžio įkrovimo galimybe. Deja, tačiau gamintojas neatskleidė, kokia sparta vyks laidinis krovimas. Šis išmanusis pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Ši HMD naujiena bus prieinam rožinės ir tamsiai pilkos spalvų, o jo kaina sieks 499 eurus. Informacija apie „HMD Skyline“ prieinamumą turėtų paaiškėti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas