„Realme“ pristatė naujuosius „Realme 11“ serijos telefonus: nebrangūs įrenginiai pasiūlys išskirtinius dizaino sprendimus

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Jau kuris laikas buvo laukiama naujų modelių, kurie išsiskirs savo dizaino sprendimais, pristatymo.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Realme“ pristatė naujuosius „Realme 11“ serijos telefonus: nebrangūs įrenginiai pasiūlys išskirtinius dizaino sprendimus

Dar vakar, „Realme“ atstovai pristatė naujuosius „Realme 11“ serijos išmaniuosius. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė „Realme 11“ bei „Realme 11 Pro“ modelius, apie kuriuos galite skaityti šiame tekste.

Spaudos konferencijos metu buvo pademonstruotas ir „Realme 11 Pro+“ išmanusis telefonas, o daugiau informacijos apie jį rasite paspaudę čia.

Realme 11 Pro

Naujasis „Realme 11 Pro“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su HDR10+ palaikymu, 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera.

Labiausiai išsiskirianti telefono ypatybė - tai jo nugarėlė. „Realme 11 Pro“ turi didžiulį kamerų žiedų, kuris tikrai patrauks daugelio dėmesį. Ypatingai, kuomet yra perkamas auksines arba žalias modelis.

Ir tai net ne pati geriausia dalis - per vidurį einanti juostelė kartu su dekoratyviniais veganiškos odos dygsniais leidžia jaustis kaip aukščiausios klasės žaidimų telefonui ar specialaus leidimo telefonui su kamera, o ne kaip nebrangiam vidutinės klasės telefonui.

Naujojo „Realme 11 Pro“ nugarėlėje rasime 100 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.75 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroje kamera nugarėlėje – 2 MP makro. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi, o taip pat turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. „Realme 11 Pro“ veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

Naujojo „Realme“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, per 18 minučių bus galima įkrauti pusę akumuliatoriaus talpos.

Realme 11

Naujasis „Realme 11“ yra kiek mažesnė „Pro“ modelio versija. Čia panaudoti ir paprastesni dizaino sprendimai, tačiau didžiulis kamerų žiedas niekur nedingo.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 8 bitų panelė, kurios maksimalus ryškumas gali pasiekti 1 000 nitų.

„Realme 11“ veiks su „MediaTek Dimensity 6020“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 256 GB vidinės atminties. „Realme 11 Pro“ veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

Naujojo „Realme 11“ nugarėlėje rasime 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.79 diafragma. Antroje kamera nugarėlėje – 2 MP gylio sensorius. Priekinėje telefono dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, „Realme 11“ bus galima įkrauti nuo 0 iki 50 proc. per 29 minutes.

Skelbiama, jog pigiausias „Realme 11“ modelis kainuos nuo 210 eurų. „Pro“ variantas bus parduodamas nuo 225 eurų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas