„Redmi“ švenčia dešimties metų jubiliejų: pademonstruota išskirtinė „K70 Pro“ modelio versija, kuri nustebins dizainu ir sunkiai įsimenamu pavadinimu

Lukas Snarskis

2023-12-01, 07:46

0 komentarų

2023 metų paskutinės savaitės – itin intensyvios tarp Kinijos kompanijų. Dar visai neseniai savo naujausius flagmanus pristatė „Xiaomi“ bei nemažai kitų gamintojų. Naujus išmaniuosius telefonus ruošėsi pristatyti ir „Redmi“, kuri neseniai surengė specialią spaudos konferenciją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ švenčia dešimties metų jubiliejų: pademonstruota išskirtinė „K70 Pro“ modelio versija, kuri nustebins dizainu ir sunkiai įsimenamu pavadinimu

Internete jau kuris laikas sklandė kalbos apie naujuosius „Redmi“ flagmanus, o šiandien įvyko ir oficialus jų debiutas. Kaip ir buvo tikėtasi, Kinijos kompanijos atstovai pademonstravo „Redmi K70“ serijos išmaniuosius telefonus. Spaudos konferencijos metu buvo pademonstruoti trys modeliai – „Redmi K70“, „K70 Pro“ bei „Redmi K70E“.

„Redmi“ atstovai pademonstravo ir specialią „K70 Pro“ modelio versiją, kuri skirta veiklos dešimtmečiui paminėti. Bendradarbiaujant su „Lamborghini“ lenktynių padaliniu, buvo sukurtas specialus „Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse Edition“.

Lyginant šią versiją su standartiniu modeliu, nesunku pastebėti, jog skiriasi jų dizainas. Kamerų iškilimas „K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse Edition“ modelyje yra ne stačiakampis, o apverstas išgaubtas penkiakampis. Tokia forma yra nuoroda į aštrias „Lamborghini“ dizaino linijas, tačiau likusi skydelio dalis tebėra plastikinė. Dvispalvės žalios arba geltonos spalvos ir anglies dizainas yra tiesiog po apsauginiu skydeliu esantis lipdukas.

Kiek modifikuota bus ir šio išmaniojo telefono programinė įranga. Čia bus naudojama „HyperOS“ operacinė sistema, kuri naudos „Lamborghini Squadra Corse“ dizainą. Reklaminių nuotraukų fone esantis automobilis yra „Essenza SCV12“ - tik trasoms skirtas hiperautomobilis su V12 varikliu - ir manome, kad jis taip pat bus naudojamas kaip telefono ekrano nuotrauka.

Kitos „Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse Edition“ specifikacijos yra tokios pačios kaip ir standartinio „Pro“ modelio. Tai reiškia, jog čia rasime 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su 1440p raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės nuo 12 GB iki 24 GB operatyviosios (RAM) bei iki 1 TB vidinės atminties. „Redmi K70 Pro“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu, kas leis šį modelį įkrauti vos per 18 minučių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas