Rekordiniai pardavimai: neseniai debiutavęs „Redmi“ flagmanas sulaukė milžiniško populiarumo, fiksuojami rezultatai, kokių dar nepavyko pasiekti niekam kitam

Lukas Snarskis

2024-07-24, 09:00

0 komentarų

Kinijos bendrovės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ savo aukščiausios klasės flagmanų seriją pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Tačiau tuomet buvo pademonstruoti tik du modeliai, o trečiojo – buvo laukiama iki šiol.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Rekordiniai pardavimai: neseniai debiutavęs „Redmi“ flagmanas sulaukė milžiniško populiarumo, fiksuojami rezultatai, kokių dar nepavyko pasiekti niekam kitam

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie galimą „Redmi K70 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymą, tačiau kompanijos atstovai pristatė kiek kitokį modelį. Neseniai surengtos „Xiaomi“ spaudos konferencijos metu pristatytas naujasis „Redmi K70 Extreme Edition“, kuris tapo galingiausiu „K70“ linijos variantu.

Nuo oficialaus pristatymo praėjo tik savaitė, o gamintojas jau dalinasi ir pirmųjų pardavimų statistika. „Redmi K70 Extreme Edition“ sulaukė didelio susidomėjimo ir tai leido užfiksuoti rekordinius rezultatus. Pirmųjų pardavimų rekordą pasiekti pakako vos trijų valandų.

Kaip skelbia „Redmi“, išmaniojo telefono prekyba yra tokia sėkminga, jog dabar šis įrenginys rikiuojasi pirmoje pozicijoje visuose įmanomuose kainų segmentuose, o tokie rezultatai fiksuojami visose Kinijoje veikiančiose elektroninėse parduotuvėse.

Priminsime, jog Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 2 712 x 1 220 taškų raiška ir pasiūlys 144 Hz atsinaujinimo dažnį. „K70 Extreme Edition“ modelio ekranas gali pasiekti 4 000 nitų maksimalų ryškumą, o viršutinėje jo dalyje – 20 MP asmenukių kamera.

„Redmi K70 Extreme Edition“ korpusą laiko metalinis rėmelis, o priekinei ir galinei daliai „Xiaomi“ pirmą kartą panaudojo „Longjing“ stiklą. „K70 Extreme Edition“ modelis taip pat turi IP68 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui. Plačiau apie šį įrenginį galite skaityti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas