„Samsung“ telefonai, kurie gaus net 7 metus trunkantį programinės įrangos palaikymą: pateikiamas sąrašas, netrukus laukiama ir daugiau tokių įrenginių

Arnas Balčiūnas

2024-02-01, 11:46

1 komentaras

Technologijų bendrovė „Samsung“ vos prieš savaitę pristatė ilgai lauktą „Galaxy S24“ flagmanų seriją, kurios „arkliuku“ kiek netikėtai tapo dirbtinis intelektas (DI). Naujieji įrenginiai jau prieinami ir Lietuvoje, o kai kuriose rinkose gamintojas fiksuoja rekordinius rezultatus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ telefonai, kurie gaus net 7 metus trunkantį programinės įrangos palaikymą: pateikiamas sąrašas, netrukus laukiama ir daugiau tokių įrenginių

Pietų Korėjos milžinė žada, jog naujieji įrenginiai pakeis tai, kaip komunikuojame, naršome ir apskritai – kaip naudojame išmanųjį. Pristatydama naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus, bendrovė pateikė ir skambų pažadą – pasiūlyti net septynis metus trunkantį programinės įrangos palaikymą.

„Samsung“, kartu su „Google“, yra vienintelės bendrovės, gaminančios „Android“ išmaniuosius telefonus, kurios pasiūlė net septynis metus trunkantį programinės įrangos palaikymą. Ir nors Pietų Korėjos milžinė nepateikė daugiau papildomos informacijos, tikėtina, kad dauguma naujai išleistų įrenginių pasiūlys analogišką palaikymą.

„Samsung“ išmanieji telefonai, kurie gaus septynerių metų „Android“ ir „One UI“ palaikymą:

  • Samsung Galaxy S24;
  • Samsung Galaxy S24+;
  • Samsung Galaxy S24 Ultra.

Taip, kol kas septynerių metų palaikymą turi tik „Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai. Deja, tačiau „Samsung“ nusprendė nepratęsti anksčiau išleistų įrenginių programinės įrangos palaikymo, tačiau daugelis naujų modelių turėtų pasiūlyti analogiškas galimybes.

Šiuo metu nėra informacijos, kokie dar „Samsung“ įrenginiai pasiūlys tokį ilgą programinės įrangos palaikymą, tačiau mes šį tekstą atnaujinsime kai tik atsiras daugiau informacijos.

1 komentarų

Android User

7 metu OS atnaujinimo politika, bent kol kas palaikys Galaxy S flagmanu serija naujai išleistiems, pradedant nuo S24 serijos. Vėliau galbūt ką nors ir Galaxy A serijai sugalvotu, kad pvz ne 4 metus OS atnaujinimai, o kokie 5metai, nes manau dauguma eis link to kad kuo ilgiau palaikoma būtu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas