„Samsung“ telefonų turėtojų nusivylimas: paaiškėjo, kodėl bendrovės produktų turėtojai vis dar negali išbandyti naujos „Android“ versijos

Arnas Balčiūnas

2023-05-20, 07:30

0 komentarų

„Google“ anksčiau šiais metais pradėjo leisti „Android 14 Developer Preview“ versiją. Nuo tada įmonė išleido kelis „Developer Preview“ atnaujinimus. Galiausiai, balandžio mėn., jie išleido pirmąją „Android 14“ beta versijos iteraciją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ telefonų turėtojų nusivylimas: paaiškėjo, kodėl bendrovės produktų turėtojai vis dar negali išbandyti naujos „Android“ versijos

„Google I/O 2023“ renginio metu „Google“ išleido antrąją „Android 14“ viešąją beta versiją, kuri bus prieinama originalios įrangos gamintojų įrenginiuose. Bet jei pažvelgsite į palaikomų įrenginių sąrašą, galite pastebėti, kad „Samsung“ ten nėra. Kodėl „Samsung“ neįtrauktas į „Google“ pranešimo apie „Android 14 Beta 2“ atnaujinimą sąrašą? Išsiaiškinkime.

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad „Samsung“ atideda savo dalyvavimą kuriant „Android 14“. Tačiau iš tikrųjų taip nėra. Pranešime teigiama, kad įmonė dirba uždarai ir testuoja „Android 14“ pagrįstą „OneUI 6.0“. Manoma, kad „Samsung“ šiuo metu bando „Android 14“ savo naujausiuose flagmanuose, tokiuose kaip „Galaxy S23“, „Z Flip 4“ ir „Z Fold 4“.

Žvelgiant į „Samsung“ tendencijas praeityje, tikėtina, kad trečiąjį šių metų ketvirtį bendrovė paskelbs „Android 14“ pagrįstos „OneUI 6“ beta programą. Kaip ir dauguma „Android“ originalios įrangos gamintojų prekės ženklų, pradiniai beta atnaujinimai bus išleisti siekiant išsiaiškinti, ar yra kokių klaidų. Paskutinįjį metų ketvirtį bendrovė gali išleisti stabilų „OneUI 6“ atnaujinimą.

Yra dar viena galima priežastis, kodėl „Samsung“ delsė paleisti beta versiją. Paprastai ne „Google“ leidžiami „Android“ įrenginiai, kurie siūlo beta versijas išleidimo dieną, neturi visų programinės įrangos funkcijų. Iš esmės, tai yra apkarpytos programinės įrangos versijos. Pavyzdžiui, „Nothing Phone“ „Android 14“ beta atnaujinimas nepalaiko „Glyph Interface“, „Nothing's Stock“ programėlių ir kelių kitų personalizavimo funkcijų.

Tačiau „Samsung“ beta programos metu pateikia beveik visą atnaujinimą savo telefonams. Tai užtikrina, kad nepasigesite jokių funkcijų, kurias įprastai naudojate. Tačiau šis kruopštumas užtrunka, o tai ir gali būti priežastis, kodėl „Samsung“ šiuo metu nėra įtraukta į įrenginių, gaunančių „Android 14 Beta 2“ atnaujinimą, sąrašą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas