Telefonus kuria ir prancūzai: ruošiamasi naujo įrenginio pristatymui, tačiau yra ir vienas kabliukas

Arnas Balčiūnas

2022-12-23, 18:04

0 komentarų

„Wiko” vardas lietuviams greičiausiai nėra gerai žinomas. Nors reklaminėje medžiagoje sudaromas įspūdis, jog tai prancūzų gamintojas, iš tikrųjų tai nėra tiesa - kompaniją valdo Kinijos „Tinno Mobile”, o Prancūzijos akcentai tėra gudrus būdas parduoti tuos pačius kiniškus telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Telefonus kuria ir prancūzai: ruošiamasi naujo įrenginio pristatymui, tačiau yra ir vienas kabliukas

Kinų valdoma prancūzų bendrovė „Wiko“ ruošiasi naujo išmaniojo telefono pristatymui. Gamintojo atstovai oficialiai paskelbė, jog gruodžio 27 dieną bus pristatytas naujasis „Wiko 5G“ išmanusis. Ir nors gamintojas neatskleidė jokios informacijos apie šį įrenginį – aiškėja, jog tai gali būti ne visai naujas įrenginys.

Nesunku pastebėti, jog reklaminiame plakate atvaizduojamas išmanusis telefonas yra identiškas kaip ir „Huawei Nova 9 SE 5G“. Akivaizdu, kad bent jau išoriškai naujasis „Wiko 5G“ bus toks pats kaip ir „Huawei“ sukurtas variantas. Įdomu ir tai, jog abu šie telefonai veiks su „Huawei“ sukurta „HarmonyOS“ operacine sistema.

Kaip galima matyti nuotraukoje, „Wiko 5G“ turės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, palaikys 66W greitąjį įkrovimą, o taip pat pasiūlys 256 GB vidinės atminties. Nesunku nuspėti, jog visos šios specifikacijos sutampa su balandžio mėnesį pristatytu „Nova 9 SE 5G“ modeliu. Tikėtina, kad ir likusios savybės bus identiškos.

Priminsime, jog „Huawei“ sukurtas išmanusis telefonas yra aprūpintas 6,78 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Nova 9 SE“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo nugarėlėje – keturios kameros. Jau minėtasis 108 MP objektyvas, o taip pat ir 8 MP plataus kampo kamera bei du 2 MP sensoriai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas