Tokio „Xiaomi“ sprendimo nesitikėjo niekas: bendrovė turi puikių naujienų ketverių metų senumo flagmanų turėtojams, išbandyti galite jau dabar

Lukas Snarskis

2024-04-25, 17:55

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė neseniai pristatė naująją sąsają, siekiant pagerinti „Xiaomi“ produktų tarpusavio sąveiką. Neseniai pristatyta „HyperOS“ vartotojo sąsaja nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tokio „Xiaomi“ sprendimo nesitikėjo niekas: bendrovė turi puikių naujienų ketverių metų senumo flagmanų turėtojams, išbandyti galite jau dabar

Nesunku nuspėti, jog ši vartotojo sąsaja netrukus pakeis daugelio pamėgta MIUI. „Xiaomi“ itin aktyviai atnaujinta savo prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius, o analogišką atnaujinimą gauna ir „Poco“ bei „Redmi“ išmanieji telefonai.

Geros naujienos dabar pasiekė senų „Xiaomi“ flagmanų turėtojus. „Xiaomi Mi 10“ serijos išmanieji telefonai buvo pristatyti dar 2020 metais, o šią liniją sudarė trys įrenginiai – tai „Mi 10“, „Mi 10 Pro“ ir „Mi 10 Ultra“. Tuomet jie buvo išleisti su „Android 10“ operacinės sistemos versija.

Paskutinis „Xiaomi Mi 10“ serijos įrenginių atnaujinimas jų turėtojams pasiūlė „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją su „Android 13“ operacine sistema. O dabar šie išmanieji telefonai gauna ir „HyperOS“ atnaujinimą, tačiau čia ir toliau bus naudojama ankstesnės kartos „Android“ platformos versija.

Skelbiama, jog „Xiaomi Mi 10“ modeliui skirtas atnaujinimas užima maždaug 4,1 GB, o „Mi 10 Pro“ ir „Xiaomi Mi 10 Ultra“ naujinys sveria maždaug 4,2 GB. Kartu su „HyperOS“ atnaujinimu šių telefonų turėtojus pasiekė ir kovo mėnesio „Android“ saugumo papildinys.

Priminsime, jog „HyperOS“ kūrimas prasidėjo dar 2014 metais, kai pradėjo kurtis pirmieji daiktų interneto sprendimai. Pirmuosius žingsnius bendrovė žengė 2017 metais, o tada pradėjo kurti naują įrenginių ir taikomųjų programų ekosistemą. Tikslas - ateityje sujungti „dešimtis milijardų prietaisų“, o pirmieji žingsniai jau žengiami ir Europoje.

„Xiaomi“ atstovai iki šiol nėra pateikia oficialios informacijos apie išmaniuosius telefonus, kurie gali gauti „HyperOS“ atnaujinimą. Kaip bebūtų, internete nuolat pasirodo vis naujesni pranešimai apie artėjančius atnaujinimus, o pats gamintojas paskelbia tik apie kai kurių modelių atnaujinimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas