„Vivo“ ir toliau nestabdo: pristatytas dar vienas naujas telefonas, šįsyk tiems, kurie ieško pigaus įrenginio

Lukas Snarskis

2024-05-06, 09:00

0 komentarų

Pastaruoju metu netrūksta naujienų iš „Vivo“ stovyklos. Kinijos kompanija vien praėjusią savaitę pristatė bent keturis naujus išmaniuosius telefonus ir, panašu, naujienas ties tuo nesibaigia. Bendrovės vadovai patyliukais pristatė ir dar vieną naują įrenginį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ ir toliau nestabdo: pristatytas dar vienas naujas telefonas, šįsyk tiems, kurie ieško pigaus įrenginio

„Vivo“ pristatė naują biudžetinės klasės išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Vivo Y18“. Nors tai turėtų būti ganėtinai pigus įrenginys, tačiau jis pasiūlys aukštos klasės dizainą bei dėmesio vertas specifikacijas.

Išmanusis telefonas turi 6,56 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Y18“ modelis veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi ir turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

„Vivo Y18“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime ir gylio sensorių. Išmanusis telefonas taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „Funtouch OS 14“ vartotojo sąsaja.

Naujasis „Vivo“ produktas bus prieinamas žalios ir juodos spalvų, tačiau jo kaina kol kas nėra žinoma. Išmanusis telefonas bus prieinamas Indijos rinkoje, o ar jis pasirodys Europoje – taip pat neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas