„Vivo“ pristatė dar vieną vidutinės klasės telefoną: pristatytas nebrangus „Y100i“ modelis, kuris pasiūlys daug atminties ir 50 MP kamerą

Lukas Snarskis

2023-12-01, 07:16

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ pristatė dar vieną vidutinės klasės telefoną: pristatytas nebrangus „Y100i“ modelis, kuris pasiūlys daug atminties ir 50 MP kamerą

„Vivo“ kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus, bet ir turi nemažai modelių, kurie parduodami už pakankamai žemą kainą. Visai neseniai, buvo pristatytas ir dar vienas naujas modelis – tai „Vivo Y100i“.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,64 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška. Viršutinėje jo dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota asmenukių kamera. Nesunku pastebėti, jog naujasis „Vivo“ modelis turi plokščias šonines briaunas, o plokščias yra ir šio įrenginio ekranas.

„Vivo Y100I“ veiks su „MediaTek Dimensity 6020“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Verta pastebėti ir tai, jog tai yra tik antrasis Y serijos modelis, kuris turi tiek daug atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma. Antroji kamera – 2 MP sensorius, tačiau tikslios jo savybės nėra atskleidžiamos. Tikėtina, kad tai bus gylio sensorius. Priekinėje „Vivo Y100i“ modelio dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Pirkėjai šią „Vivo“ naujieną galės įsigyti rožinės, mėlynos arba juodos spalvų, o telefonas juos pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „OriginOS 3“ vartotojo sąsajos versija. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ir ausinių lizdas.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek kainuos ši „Vivo“ naujiena, tačiau ji bus prieinama tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie „Y100i“ modelio pasirodymą Europoje šiuo metu nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas