„Vivo“ pristato dar vieną naują telefoną: pademonstruotas naujasis „Vivo T3“ variantas, kurį bus galima įsigyti už maždaug 220 eurų

Lukas Snarskis

2024-03-22, 16:35

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristato dar vieną naują telefoną: pademonstruotas naujasis „Vivo T3“ variantas, kurį bus galima įsigyti už maždaug 220 eurų

2024 metais „Vivo“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų ir, panašu, neketina sustoti. Šiandien pristatytas naujas nebrangus modelis. Kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „Vivo T3“, kuris yra labai panašus į anksčiau debiutavusį „iQOO Z9“ variantą.

Naujasis „Vivo“ įrenginys turės 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šios panelės maksimalus ryškumas sieks 1 800 nitų, o viršutinėje jos dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7200“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šis įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacine sistema, o jo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe.

„Vivo T3“ nugarėlėje rasime dvi kameras, nors nugarėlėje sudaryta iliuzija, jog čia naudojami trys objektyvai. Pagrindinė šio išmaniojo kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia taip pat įmontuotas ir 2 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas gylio sensorius.

Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas turi po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Pirkėjams šis įrenginys bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų, o pigiausio modelio kaina sieks 220 eurų. Tiesa, ar jis pasirodys Europoje – neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas