„Vivo“ ruošia dar vieną „V40“ serijos išmanųjį telefoną: pasirodė pirmoji nuotrauka, kuri atskleidžia dizaino ypatumus, aiškėja ir pirmosios jo specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-09-16, 13:00

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai neseniai pristatė naująjį „Vivo V40 SE“ išmanųjį telefoną, o netrukus turėtų debiutuoti ir daugiau „V40“ serijos įrenginių. Neseniai gamintojas paskelbė apie naujuosius „V40“ ir „V40 Pro“ modelius, tačiau ir tai dar ne pabaiga.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Vivo“ ruošia dar vieną „V40“ serijos išmanųjį telefoną: pasirodė pirmoji nuotrauka, kuri atskleidžia dizaino ypatumus, aiškėja ir pirmosios jo specifikacijos

„Vivo“ jau artimiausiu metu turėtų pristatyti naująjį „V40e“ modelį, kurio debiuto laukiama jau šio mėnesio pabaigoje. Ir nors gamintojas nėra paskelbęs jokios oficialios informacijos, tačiau internete pasirodo vis daugiau pranešimų apie šį išmanųjį telefoną.

Neseniai pasirodė ir naujojo „Vivo V40e“ nuotrauka, kuri atskleidžia, jog nugarėlėje rasime dvi kameras, o taip pat ir apvalios formos LED juostelę. Čia vaizduojamas išmanusis telefonas yra bronzinės spalvos ir taip pat turi kiek lenktas ekrano ir nugarėles kraštines.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis naudos ekraną, kurio maksimalus ryškumas gali pasiekti 4 500 nitų. „Vivo V40e“ naudos 5 500 mAh talpos baterija su 80W greitojo įkrovimo galimybe, o pačio įrenginio veikimu rūpinsis „MediaTek Dimensity 7300“ procesorius.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie „V40e“ modelį nėra pateikiama. Gamintojas jau artimiausiu metu turėtų paskelbti apie išmaniojo telefono pristatymo datą. Neoficialiais duomenimis, tai įvyks dar šį mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas