„Xiaomi“ galimai ruošia naują mobilios fotografijos šedevrą: užfiksuotas dar nepristatytas „Xiaomi 14 Ultra“ flagmanas, aiškėja ir pirmosios jo savybės

Lukas Snarskis

2024-01-10, 07:45

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Daugelis mūsų naudojasi šios bendrovės išmaniaisiais telefonai, namuose turi „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį bei įvairių kitų įrenginių. Bene daugiausiai dėmesio Lietuvoje sulaukia būtent telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ galimai ruošia naują mobilios fotografijos šedevrą: užfiksuotas dar nepristatytas „Xiaomi 14 Ultra“ flagmanas, aiškėja ir pirmosios jo savybės

„Xiaomi“ dar ne taip seniai pristatė „Xiaomi 14“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Xiaomi 14“, o taip pat ir „Xiaomi 14 Pro“. Naujausi bendrovės flagmanai jau prieinami Kinijos rinkoje, o netrukus turėtų debiutuoti ir Europoje. Ir nors tai dar neįvyko, internete pasirodė pirmieji gandai ir apie „Xiaomi 14 Ultra“.

Internete pasirodė galimai „Xiaomi 14 Ultra“ išmaniojo telefono nuotraukos, nors pats gamintojas nėra patvirtinęs, jog toks įrenginys apskritai yra ruošiamas. Tikėtina, kad į viešą erdvę nutekėję vaizdai buvo užfiksuoti atliekant šio flagmano kamerų bandymus, nes pats įrenginys paslėptas specialiame dėkliuke, kas paslepia jo dizainą.

Kaip galima matyti nuotraukose, dar nepristatytas „Xiaomi“ išmanusis lyginamas su „Vivo X100 Pro“. Ir nors apie patį telefoną daug informacijos neįmanoma sužinoti, tačiau šiek tiek detalių pateikiama baltoje etiketėje, kuri užklijuota šio modelio nugarėlėje.

Joje yra užrašai N1, P2 ir EU, kurie suteikia mįslingų užuominų. Remiantis „Xiaomiui“ informacija, N1 sutampa su numatomu „Leica“ prekės ženklu pažymėto flagmano modelio numeriu, o tai dar labiau sustiprina galimybę, kad tai iš tiesų yra „Xiaomi 14 Ultra“. P2 rodo, kad tai prototipas, kuris dar nėra pilnai baigtas, o EU užsimena apie galimą pasaulinę versiją, skirtą Europos rinkai.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Xiaomi 14 Ultra“ turėtų naudoti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamera su kintančia diafragma. Išmaniojo telefono nugarėlėje planuojama įmontuoti ir dar tris tokios pat raiškos objektyvus. Vienas iš jų bus periskopinis, antrasis – teleobjektyvas, o trečioji kamera – plataus kampo.

Išmanusis telefonas taip pat gali turėti 5 180 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžio įkrovimo galimybe. Kaip bebūtų, visa ši informacija nėra patvirtinta oficialiai. Spėjama, jog „Xiaomi 14 Ultra“ galėtų debiutuoti balandžio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas