„Xiaomi“ ir vėl bus pirmieji: aiškėja kada išvysime 2022 metų flagmanus

Lukas Snarskis

2021-10-25, 08:25 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

7 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ ir vėl bus pirmieji: aiškėja kada išvysime 2022 metų flagmanus

2021 metai po truputį artėja link pabaigos, o lemiamui sprintui ruošiasi daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų. Gruodžio viduryje „Qualcomm“ jau turėtų būti paruošusi naujuosius „Snapdragon 898“ procesorius, o tai įjungs žalią šviesą ir Kinijos bendrovėms, kurios bandys būti pirmosios, pristačiusios telefonus su šiuo lustu.

Bene aktyviausia kompanija, kuomet kalbame apie lenktynes, yra „Xiaomi“, kuri savo raumenis demonstravo ir praėjusiais metais. Šių metų pabaigoje, net neabejojama, pasirodys naujoji „Xiaomi Mi 12“ serija, o šie flagmanai bus aprūpinti būtent naujuoju „Qualcomm“ procesoriumi. Internete jau kuris laikas sklinda galimos „Xiaomi 12“ flagmano specifikacijos, o dabar aiškėja ir kada galime išvysti Kinijos milžinės naujienos. Tikėtina, kad gruodžio 12 dieną įvyks „Qualcomm“ spaudos konferencija, kurioje bus pristatytas naujasis „Snapdragon 898“ procesorius, o kiek vėliau turėtų įvykti ir „Xiaomi“ prezentacija. Šaltiniai Kinijoje net neabejoja, kad „Xiaomi 12“ bus pristatytas gruodžio mėnesį.

Remiantis šaltiniais Kinijoje, naujasis „Xiaomi Mi 12“ turėtų būti aprūpintas 100W greitojo įkrovimo technologija bei turės 4700 mAh talpos baterija. Analogiškos talpos akumuliatorių galimai turės ir „Mi 12 Pro“ modelis, o „Ultra“ variantas gaus 5000 mAh talpos bateriją. Įdomu ir tai, jog panašios spekuliacijos buvo pasirodę dar birželio mėnesį ir tuomet buvo įvardijamos analogiškos baterijų savybės.

Liūdnų naujienų gali sulaukti tie, kurie tikėjosi, jog „Mi 12“ serijos flagmanai gali išsiskirti 200 MP raiškos vaizdo objektyvais, tačiau panašu, kad to nebus. „Xiaomi“ ketina panaudoti 50 MP pagrindines kameros. Įdomu tai, jog šios kameros galimai palaikys 1920 kadrų per sekundę (angl. fps) galimybę. Negana to, antroji ir trečioji kamera turėtų pasižymėti analogiška raiška. Viena iš jų turėtų būti itin plataus kampo, o trečioji – periskopinis teleobjektyvas.

Kalbant apie galingiausią „Mi 12“ serijos modelį - minima, jog „Mi 12 Ultra“ galimai turės itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

7 komentarų

Gerbejas

Xiaomi dedu dideli pliusa už baterija ir dideli minusa už wifi ir mob.duomenis kurie nestabiliai veikia matyt dar neišmoko nes trečio šios kompanijos modelio tikriausiai nebesirinksiu

kinas

kinija visur jau pirmauja šaunuoliai, viską perku tik kinijos gamybos , laukiu automobilių lietuvoje.

:) kinu produkcija ir toliau varo iš proto

Mano mėgstami kinu brandai Xiaomi, realme, Huawei, Oneplus, realme patinka, nes nedidele kaina padorus specs, tik galėtu dar padirbėt su realme ui aplinka, turėjau huawei patiko, be problemu naudotis ėjo, tik gaila, kad jiems draudimai ir negali normaliai gamint su android. kažkada susidomėjes meizu modeliais buvau, bet neteko turėt ir jie retai išleidžia kasmet tik. Xiaomi patinka tiek iš ju flagman serijos ypač gražus modelis buvo mi10 man, redmi note serija patinka, nes už neukšta kaina gali pasiulyt nebloga vidutinės klasės telefona. Oneplus sakyčiau kur flagman iš rimtesniu tokiu ir kamera ju sakyčiau rimtesnė, nes daugelis kinu daugiau MP kiša dideli skaičiu, o pati kamera gali būt nelabai ir ypatingai pigesniose modeliose. Daugiau mažiau visi jie kažko patinka turi ka pasiulyt, pats iš Xiaomi naudoju mi band 4 tai nieko, aišku būtu smagu kokį su nfc turėt mi band 6, bet man kolkas užtenka ir dabartinės, power bank xiaomi puse velnio krauna, bet gal kiek nepatogus jis man, galėtu būt lengvesnis ar mažesnis dydžiu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas