„Xiaomi“ telefonų savininkai netrukus sulauks didžiulio atnaujinimo: paaiškėjo pirmieji įrenginiai, kurie gaus „Android 14“ versiją, pasitikrinkite ar gausite ir jūs

Lukas Snarskis

2023-08-10, 11:25

1 komentaras

„Google“ kuriama ir plėtojama „Android“ operacinė sistema yra populiariausia mobilioji platforma pasaulyje. JAV technologijų milžinė kiekvienais metais išleidžia vieną didįjį atnaujinimą, o ne išimtis yra ir 2023 metai. Daugelis „Android“ telefonų savininkų jau dabar laukia didžiausio šių metų naujinio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ telefonų savininkai netrukus sulauks didžiulio atnaujinimo: paaiškėjo pirmieji įrenginiai, kurie gaus „Android 14“ versiją, pasitikrinkite ar gausite ir jūs

Rugpjūtis turėtų tapti mėnesiu, kuomet oficialiai debiutuos naujoji „Android 14“ operacinės sistemos versija. Daugelis gamintojų jau dabar ruošia savo įrenginių programinės įrangos atnaujinimus, o tarp tokių bendrovių – ir „Xiaomi“. Tikėtina, kad jau rugpjūčio 14 dieną bus pristatyta „MIUI 15“ vartotojo sąsajos versija.

Kinijos milžinė jau kuris laikas testuoja „Android 14“ operacinės sistemos versiją, tačiau tokie procesai vyksta Kinijos rinkoje. Tačiau naujienų netrukus sulaukti turėtų ir pasaulinei rinkai skirti modeliai, įskaitant ir Europą. Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi“ jau yra paruošusi atnaujinimus trims savo įrenginiams.

Kaip skelbia „Xiaomiui“, „Android 14“ operacinės sistemos atnaujinimas yra paruoštas „Xiaomi 13“, „13 Pro“, o taip pat ir „Xiaomi 12T“ išmaniesiems telefonams. Tiesa, nors naujinys ir pasiūlys naujausią „Android“ platformos versiją, tačiau čia vis dar bus naudojama „MIUI 14“ vartotojo sąsajos opcija.

Skelbiama, jog toks atnaujinimas jau netrukus bus prieinamas „Mi Pilot“ programos dalyviams. Priklausomai nuo veikimo rezultatų, galima tikėtis, jog netrukus toks atnaujinimas bus prieinamas ir visiems pastarųjų išmaniųjų telefonų savininkams.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas