„Xiaomi“ telefonų savininkai turėtų suklusti: jau dabar galite sužinoti ar jūsų telefonas sulauks karščiausios metų naujienos, sužinokite kaip

Lukas Snarskis

2023-05-06, 12:00

1 komentaras

Kinijos kompanija „Xiaomi“ niekada negarsėjo kaip bendrovė, kuri išskirtinai ilgai rūpinasi savo išmaniųjų telefonų, o taip pat ir kitų prietaisų, programinės įrangos palaikymu. Kaip bebūtų, per pastaruosius metus situacija kiek pasikeitė ir didžioji dalis įrenginių šiemet sulaukė „MIUI 14“ atnaujinimo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ telefonų savininkai turėtų suklusti: jau dabar galite sužinoti ar jūsų telefonas sulauks karščiausios metų naujienos, sužinokite kaip

Artėjant „Google“ spaudos konferencijai, kurios metu oficialiai debiutuos „Android 14“ operacinės sistemos versija, daugėja ir klausimų – ar mano išmanusis telefonas galės išbandyti šią versiją? Nesunku nuspėti, kad tokią naujieną „Xiaomi“ įrenginių savininkai gaus su „MIUI 15“ vartotojo sąsajos naujiniu. Bet ar jūs galėsite mėgautis šiomis naujienomis?

Internete neseniai pasirodė programėlė, kuri leis pasitikrinti ar yra tikimybė sulaukti laukiamiausio šių metų atnaujinimo. „Google Play“ parduotuvėje galima rasti „MIUI Downloader Pro“ programėlę, kuri leis sužinoti ar sulauksite „MIUI 15“. Žinoma, tai nėra oficiali informacija ir aplikacija tiesiog daro prielaidą. Kaip bebūtų, tai leis įsivertinti tikimybę sulaukti „Android 14“ operacinės sistemos versijos.

Viską ką jums reikia padaryti – nukeliauti į „Google Play“ parduotuvėje, susirasti „MIUI Downloader Pro“ programėlę ir įsidiegti ją į savo išmanųjį telefoną. Tai gali būti „Xiaomi“, o taip pat ir dukterinių bendrovių, tokių kaip „Poco“ ar „Redmi“, įrenginiai.

Remiantis pastarųjų metų tendencijomis, „Android 14“ operacinės sistemos versiją su „MIUI 15“ vartotojo sąsaja turėtų gauti ne senesni nei dvejų metų išmanieji telefonai. Tarp tokių įrenginių patenka ir daugelis populiariausių Kinijos milžinės produktų – „Poco F4“, „Redmi Note 10 Pro“ ir „Xiaomi 11“ serija. Žinoma, atnaujinimo turėtų sulaukti ir naujesni modeliai.

Bene daugiausiai klausimų turėtų kilti tiems, kurie naudojasi trejų metų ar dar senesniais įrenginiais. „Xiaomi“ šiuo metu nėra pateikę jokios oficialios informacijos, todėl jeigu turite trejų metų ar dar senesnį modelį – tikimybė gauti naujausią „Android“ versiją yra tarsi monetos metimas.

Tikėtina, kad pirmoji oficiali informacija gali pasirodyti vasaros pabaigoje, kuomet artės „Google“ spaudos konferencija, kurios metu ir debiutuos „Android 14“ operacinės sistemos versija. Deja, tačiau kol kas nėra informacijos ir apie naujoves, kurias galėtų pasiūlyti naujausia „MIUI 15“ vartotojo sąsajos versija.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas