„Xiaomi“ telefonų savininkai turėtų suklusti: netrukus jus pasieks didžiausias metų atnaujinimas, sužinokite kas jį gaus pirmieji

Lukas Snarskis

2023-01-09, 15:43

12 komentarai (-ų)

2022 metus „Xiaomi“ užbaigė surengdami spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo ne tik naujieji „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai, apie kuriuos skaityti galite čia, bet ir daugybė kitų naujienų. Kaip ir buvo tikėtasi, „Xiaomi“ atstovai pristatė ir naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ telefonų savininkai turėtų suklusti: netrukus jus pasieks didžiausias metų atnaujinimas, sužinokite kas jį gaus pirmieji

Kinijos milžinė „Xiaomi“ pristatė naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kuri pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Plačiau apie naująją MIUI vartotojo sąsają galite skaityti čia, o kartu su šiais pasikeitimais – aiškėja pirmieji telefonai, kurie jau netrukus galės išbandyti šią „Xiaomi“ naujieną.

Internete jau kuris laikas sklando įvairūs gandai apie išmaniuosius telefonus, kurie pirmieji gaus „MIUI 14“ atnaujinimą. Šiandien jau žinoma dešimt įrenginių, kurie naująją „Xiaomi“ vartotojo sąsajos versiją galės išbandyti patys pirmieji, o tai liečia ir tarptautinius modelius, kurie pardavinėjami ir Lietuvoje. Šių išmaniųjų sąrašą pateikiame žemiau.

  • Xiaomi 12 Pro
  • Xiaomi 12
  • Xiaomi 12T
  • Xiaomi 12 Lite
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE
  • Xiaomi 11 Lite 5G
  • Redmi Note 11 Pro+ 5G
  • POCO F4 GT
  • POCO F4
  • POCO F3

Tačiau tai tikrai nėra vieninteliai išmanieji telefonai, kurie gaus „MIUI 14“. „Xiaomi“ jau netrukus turėtų pasiūlyti ir beta operacinės sistemos versiją, o ją turėtų gauti dar bent 25 bendrovės įrenginiai. Kol kas nėra žinoma ar „Xiaomi“ ketina atnaujinimus pasiūlyti ir senesniems savo išmaniesiems, tačiau tokia informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

Priminsime, kad naujoji „MIUI 14“ versija įgavo „Razor Project“ pavadinimą, o pagrindinis tikslas – paversti šią vartotojo sąsają kuo lengvesne. Visų pirma, „Xiaomi“ pavyko sumažinti programinės įrangos užimamą vietą bei naudojamą operatyviąją atmintį. Pristatymo metu atskleista, kad dabar MIUI užims tik 13,09 GB vietos bei naudos maždaug 3,3 GB operatyviosios (RAM) atminties. Taip pat, sumažėjo ir iš anksto įdiegtų programėlių skaičius – jų liko vos 8.

12 komentarų

Vincentas

Nx esi tu debilas tikras. Kiek vienais metais technologijas tobulėja. DEBILE tu !!!🤣🤣

Antanas

Pirkite premium klasės telefonus veiks be problemu

Lankytojas

O premium telefonai naudoja kažkokias premium update versijas?😁😁😁

Psichiatro asistentas

Jau geriau tegul palieka kaip yra. Po džiaugsmingos atsinaujinimo į miui13 (android 12) mano, iki tol virš dviejų metų gražiai tarnavęs, redmi note 12 pro virto plyta. Teko įsigyti naują telefoną, o devintuką atidaviau meistrui-gal pavyks reanimuoti (bet tik Miui 12 ir 11 android versiją). Kur garantija, kad naujas redmi note 11 pro ne atsinaujins panašiai? Xiaomi garsėja kreivais apdeitais, todėl, apsaugok Viešpatie...

Mauras

Kad 9 redmi pats per save buvo nedadarytas. iš pradžių buvo viskas gerai.Kol veikė tai veike. Nunešus i garantinį net neremontavo. Grąžino pinigus

Lankytojas

O kam meistruj ji duoti.? 20min pats susirai kokios prog yrangos nori. Yra Xiaomi oficelus puslapis ten viskas surašyta kaip ką daryti. Kaip ką atsisiust į PC ir atsinaujini . Aš visad perku xiaomi kinų versija nes ji pigesnė. Po to susirasai pats I global version.

Lankytojas

Tavo pačio apdeitai kreivi žioply😁

Lankytojas

Tavo pačio apdeitai kreivi žioply😁

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas