„Xiaomi“ telefonų savininkai turėtų suklusti: paaiškėjo, kokie telefonai jau netrukus gaus didžiausią metų atnaujinimą, pasitikrinkite ir jūs!

Lukas Snarskis

2023-02-27, 09:48 (atnaujinta 2023-02-27, 09:49)

0 komentarų

Barselonoje prasidėjusioje „Mobile World Congress“ technologijų parodoje savo naujausių produktų pristatymą jau surengė Kinijos milžinė „Xiaomi“, kuri pristatė ne tik naujus telefonus, bet ir pasidalino informacija apie „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ telefonų savininkai turėtų suklusti: paaiškėjo, kokie telefonai jau netrukus gaus didžiausią metų atnaujinimą, pasitikrinkite ir jūs!

Dar visai neseniai, „Xiaomi“ pristatė naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kuri pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Plačiau apie naująją MIUI vartotojo sąsają galite skaityti čia, o kai kurie iš jūsų jau gali ir išbandyti šią platformą. Barselonoje buvo pasidalintas sąrašas įrenginių, kurių savininkai jau netrukus galės išbandyti šią naujieną.

„Xiaomi“ atstovai paskelbė išmaniuosius telefonus, kurie tarptautinėje rinkoje, įskaitant ir Lietuvą, naująją „MIUI 14“ versiją, kartu su „Android 13“ operacinės sistemos versija, gaus dar pirmojo šių metų ketvirčio metu. Tarp tokių įrenginių rasime ne tik „Xiaomi 12“, „Xiaomi 12T“ ar kitus bendrovės flagmanus, bet ir pigesnių modelių.

„MIUI 14“ atnaujinimą pirmojo šių metų ketvirčio metu gaus šie įrenginiai:

  • Xiaomi 12T ir Xiaomi 12T Pro
  • Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro
  • Xiaomi 12X
  • Xiaomi 12 Lite
  • Xiaomi 11T ir Xiaomi 11T Pro
  • Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11 Ultra
  • Xiaomi Mi 11i
  • Xiaomi 11 Lite, Xiaomi 11 Lite 5G NE ir Xiaomi 11 Lite 5G
  • Redmi Note 11 Pro ir Redmi Note 11 Pro+ 5G
  • Redmi Note 10
  • Redmi 10 5G

Verta pastebėti ir tai, jog kai kurie iš šių išmaniųjų telefonų jau dabar gali išbandyti „MIUI 14“. Atnaujinimai „Xiaomi 11“, o taip pat ir „Xiaomi 12“ ar „Xiaomi 12T“ serijos įrenginiams buvo išleisti jau kiek anksčiau.

Priminsime, jog naujoji „MIUI 14“ versija įgavo „Razor Project“ pavadinimą, o pagrindinis tikslas – paversti šią vartotojo sąsają kuo lengvesne. Visų pirma, „Xiaomi“ pavyko sumažinti programinės įrangos užimamą vietą bei naudojamą operatyviąją atmintį. Pristatymo metu atskleista, kad dabar MIUI užims tik 13,09 GB vietos bei naudos maždaug 3,3 GB operatyviosios (RAM) atminties. Taip pat, sumažėjo ir iš anksto įdiegtų programėlių skaičius – jų liko vos 8.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas