Televizoriai netrukus nugrims į visišką užmarštį: „Xiaomi“ ekosistemos bendrovė sukūrė įrenginį, kuris pasiūlys neįtikėtinas galimybes bei aukščiausios klasės vaizdą, o dabar ir už ypatingą kainą

Partnerio turinys

2023-08-17, 12:05 (atnaujinta 2023-08-18, 14:19)

0 komentarų

Technologijos nuolat tobulėja, o tai mums leidžia mėgautis dalykais, kurie anksčiau atrodė neįmanomi. Jeigu anksčiau televizoriai buvo nespalvoti ir dideli, dabar jie yra nepalyginamai plonesni, o taip pat siūlo aukščiausios klasės vaizdą. Tačiau aukštos kokybės vaizdu galima mėgautis ne tik TV ekrane.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Televizoriai netrukus nugrims į visišką užmarštį: „Xiaomi“ ekosistemos bendrovė sukūrė įrenginį, kuris pasiūlys neįtikėtinas galimybes bei aukščiausios klasės vaizdą, o dabar ir už ypatingą kainą

Lazerinių TV ir išmaniųjų projektorių gamintojas „Formovie“ pristatė aukščiausios klasės 4K raiškos lazerinį projektorių, kuris bus žinomas kaip „Formovie THEATER“, kurį galite įsigyti paspaudę čia. Tai, jog šis produktas yra pačios aukščiausios klasės, puikiai iliustruoja pagrindinės jo savybė.

Naujasis „THEATER“ pasižymi ALPD® 4.0 RGB+ technologija, „Bowers & Wilkins“ garsiakalbiais ir yra pirmasis ir vienintelis pasaulyje 4K UST projektorius su „Dolby Vision“, sukuriantis kinematografinę patirtį vartotojams namuose. Negana to, tai yra vienintelis projektorius su sertifikuota „Android 11 TV“ operacinės sistemos versija.

„Reddot 2023“ apdovanojimą pelnęs „Formovie THEATER“ dabar parduodamas už 3 199 JAV dolerius, kas yra maždaug 2 921 euras. Gamintojas siūlo 300 dolerių nuolaidą, kurią galite gauti užsiprenumeravę bendrovės naujienlaiškį, o tai ir leis įsigyti šį produktą už ženkliai žemesnę kainą. Norėdami pasinaudoti pasiūlymu – spauskite čia.

„Formovie THEATER“ lazerinis projektorius

Ir tai yra ne vienintelis „Formovie“ pasiūlymas, tačiau pradžioje pažvelkime į šio projektoriaus galimybes, o teksto apačioje rasite ir daugiau dėmesio vertų pasiūlymų. Visus juos peržiūrėti galite paspaudę čia.

Nuostabi vaizdo kokybė ir išskirtinės bei itin pažangios technologijos

Pažangusis lazerinis fosforo ekranas (angl. Advanced Laser Phosphor Display, ALPD®), dar žinomas kaip fluorescencinė lazerinė technologija, - tai technologija, kurioje mėlynasis lazeris naudojamas fluorescencinėms medžiagoms sužadinti ir išgauti daugiau pagrindinių spalvų. Sujungus naujausią ALPD®4.0 technologiją su raudonos, žalios ir mėlynos spalvos trigubais lazeriniais šviesos šaltiniais „Formovie THEATER“, naudotojai gali mėgautis daugiau nei 1,07 milijardo spalvų, kurios užtikrina itin tikslius vaizdus, pasižyminčius puikiu kontrastu ir spalvų tikslumu bet kokiam turiniui.

Negana to, šis projektorius pasižymi iki 2800 ANSI liumenų ryškumu ir 4K raiška, todėl net ir dienos metu suteikia stulbinančią žiūrėjimo patirtį. Naudojant dėmių šalinimo technologiją „THEATER“ gerokai sumažina dėmių susidarymą ir užtikrina švelnesnį vaizdą kartu su sklandesniais spalvų perėjimais.

Kaip pirmasis pasaulyje su „Dolby Vision“ suderinamas 4K UST lazerinis projektorius, „Formovie THEATER“ sukuria ryškesnius vaizdus, todėl animacinės ir realios scenos atrodo dar tikroviškiau.

Išskirtiniai „Android 11 TV“ suteikiami privalumai

Kaip jau minėjome, „Formovie“ sukurtas projektorius yra vienintelis toks įrenginys, kuris sertifikuotas su „Android 11 TV“ operacine sistema.

„Formovie THEATER“ suteikia galimybę atsisiųsti daugiau nei 5000 programų ir žiūrėti mėgstamas laidas iš daugybės srautinių transliacijų paslaugų, tokių kaip „Youtube“, „Amazon Prime Video“, „Hulu“, „Google TV Discovery“, „Paramount+“, „HBO Max“, „Disney+“, nenaudojant papildomo įrenginio.

Be to, jis gali belaidžiu ryšiu transliuoti turinį iš telefono, planšetės ar nešiojamojo kompiuterio per integruotą „Chromecast“.

Puikus garsas, pasitelkiant „Bowers & Wilkins“ ir „Dolby Atmos“ kombinaciją

Naujasis „THEATER“ yra aprūpintas galina ir puikiai skambančia garso technika bei savybėmis. Čia įmontuoti profesionalūs garsiakalbiai, kuriuos suderino garsi Didžiosios Britanijos garso įrašų kompanija „Bowers & Wilkins“.

Negana to, „Formovie“ pasirūpino, jog čia būtų palaikomas „Dolby Atmos“, todėl naudotojas gali mėgautis nuostabia garso kokybe ir įtraukiančiu garsu.

Didžiulis vaizdas mažoje erdvėje

Itin nedidelis „Formovie THEATER“ 0,23:1 atstumas leidžia projektuoti net 100 colių įstrižainės vaizdą, kai jis pastatytas vos 23 centimetrų atstumu nuo sienos. Norite dar didesnės įstrižainės? Tuomet reikia atsitraukti dar papildomus 12 centimetrų ir galėsite mėgautis net 150 colių įstrižaine.

Tokios „THEATER“ savybės leis jums susikurti savo nuosavą kino teatrą. Ir nesvarbu kur jūs esate – namuose, svečiuose ar dar kažkur. O taip pat ir sutaupysite nemažai erdvės, lyginant su kambario užimtumu įsigijus tokio dydžio televizorių.

Kaip jau minėjome, „Formovie“ dabar turi specialų pasiūlymą, kuriuo privalu pasinaudoti. „Formovie THEATER“ dabar parduodamas už 3 199 JAV dolerius, kas yra maždaug 2 921 euras. Gamintojas siūlo 300 dolerių nuolaidą, kurią galite gauti užsiprenumeravę bendrovės naujienlaiškį, o tai ir leis įsigyti šį produktą už ženkliai žemesnę kainą. Norėdami pasinaudoti pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas