Artėja naujos „Grand Theft Auto“ dalies išleidimas: savo spėjimą, kada pasirodys žaidimas, pateikė ir „Ubisoft“ vadovas

Artūras Nalivaiko

2024-02-15, 07:45

0 komentarų

Kalbos apie „Rockstar Games“ kuriamą „GTA 6“ žaidimo dalį netyla jau keletą metų. Pasak kompiuterinių žaidimų eksperto Michaelo Pachterio, kultinio žaidimo atnaujinimo kūrimas prasidėjo dar 2014 metais. Dabar aiškėja ir nauja informacija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja naujos „Grand Theft Auto“ dalies išleidimas: savo spėjimą, kada pasirodys žaidimas, pateikė ir „Ubisoft“ vadovas

Kita „Rockstar Games“ „Grand Theft Auto“ dalis yra vienas iš labiausiai laukiamų šios kartos žaidimų, ir nors žinome, kad jis kuriamas jau kurį laiką, išleidimo langas dar nebuvo patvirtintas. „Ubisoft“ vadovas Yvesas Guillemotas prakalbo apie savo konkurentų šedevrą.

„Ubisoft“ vadovas įsitikinęs, jog naujausias „Rockstar“ žaidimas bus puikios naujienos kitiems žaidimų kūrėjams, įskaitant ir jo bendrovę. Jis taip pat spėja, kad nauja GTA dalis gali debiutuoti ne anksčiau nei 2025 metais.

„Manome, kad tai turėtų būti arčiau 2026 nei 2025 finansinių metų. Kaip bebūtų, pastebėjome, kad visos šios naujienos teigiamai veikia visą ranką. Kuomet pasirodė „GTA 5“, o paskui ir internetinė šio žaidimo versija mums sekėsi puikiai“, - kalbėjo Y.Guillemotas.

Priminsime, jog dar visai neseniai, „Rockstar“ atstovai skelbė, jog naujoji „Grand Theft Auto“ dalis turėtų pasirodyti 2025 metais. Kaip bebūtų, tikslios datos kūrėjai taip ir neatskleidė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas