Geros naujienos „GeForce Now“ žaidimų transliavimo paslaugos naudotojams: platformoje netrukus atsiras ir „Xbox“ skirti žaidimai

MiTech.lt

2023-02-25, 07:35

0 komentarų

„Microsoft“ spaudos konferencijoje patvirtino, kad „Xbox“ asmeninių kompiuterių žaidimų biblioteka bus perkelta į NVIDIA „GeForce Now“. Tai yra debesijos žaidimų transliavimo paslauga, kuriai tikrai praverstų platesnė žaidimo biblioteka, kad pritrauktų daugiau žaidėjų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Geros naujienos „GeForce Now“ žaidimų transliavimo paslaugos naudotojams: platformoje netrukus atsiras ir „Xbox“ skirti žaidimai

„Microsoft“ patvirtino pasirašiusi 10 metų trukmės įpareigojančią sutartį su „Nintendo“, pagal kurią „Call of Duty“ žaidimai bus perkelti į jų platformą. Sandoris su „Nintendo“ ir susitarimas su NVIDIA yra „Microsoft“ bandymas paveikti reguliavimo institucijas, kurios priešinasi „Microsoft“ vykdomam „Activision Blizzard“ įsigijimui.

Šiuo metu NVIDIA „GeForce NOW“ paslauga siūlo nemokamą pakopą, suteikiančią žaidėjams prieigą prie 1 valandos trukmės seansų, kuriuose jie gali žaisti bet kurį iš palaikomų žaidimų. Kartu su „Xbox“ biblioteka ir papildoma „Game Pass“ paslauga NVIDIA debesijos paslauga neabejotinai sulauktų daug dėmesio.

Bendrovė „Microsoft“ patvirtino, kad visi „Xbox“ žaidimai, kuriuos galima žaisti PC platformoje, bus prieinami per „GeForce NOW“. Bene didžiausia naujiena tai, kad šiuo susitarimu į „GeForce NOW“ paslaugą sugrąžinama „Call of Duty“ frančizė, nes 2020 m. ji buvo pašalinta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas