Kompiuterių žaidimų gerbėjai sulaukė stulbinančių naujienų: po trejų metų pertraukos į „Steam“ sugrįžta daugelio pamėgti žaidimų kūrėjai

MiTech.lt

2022-11-22, 14:10 (atnaujinta 2023-02-24, 14:16)

0 komentarų

„Ubisoft“ patvirtino, kad po trejų metų pertraukos vėl pradės leisti žaidimus „Steam“ platformoje. Pertrauka baigsis, kai gruodžio 6 d. parduotuvėje pasirodys „Assassin’s Creed Valhalla“ žaidimas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kompiuterių žaidimų gerbėjai sulaukė stulbinančių naujienų: po trejų metų pertraukos į „Steam“ sugrįžta daugelio pamėgti žaidimų kūrėjai

„Mes nuolat vertiname, kaip pateikti savo žaidimus įvairioms auditorijoms, kad ir kur jos bebūtų, ir kartu užtikrinti nuoseklią žaidėjų ekosistemą per „Ubisoft Connect“, – pirmadienį „Ubisoft“ sakė „Eurogamer“. „Assassin’s Creed Valhalla“, „Anno 1800“ ir „Roller Champions“ yra vieni iš „Ubisoft“ žaidimų, kurie bus išleisti „Steam“.

„Anno 1800“ ir „Roller Champions“ leidėjas taip pat pateks į „Steam“ sistemą, bet dar nenurodyta kada. „Ubisoft“ nepaminėjo, ar turi panašių planų dėl kitų svarbių žaidimų, kuriuos slėpė nuo „Steam“ naudotojų, pavyzdžiui, „Far Cry 6“, „Rainbow Six Extraction“, „Watch Dogs: Legion“, „Ghost Recon Breakpoint“ ar „The Division 2“. Bendrovė neužsiminė apie būsimų leidinių, tokių kaip „Skull and Bones“ ar „Assassin’s Creed Mirage“ prieinamumą „Steam“ platformoje.

Paskutinis didelis „Ubisoft“ žaidimas, išleistas „Steam“ platformoje, buvo „Far Cry: New Dawb“ 2019 m. Vėliau bendrovė savo kompiuterinius žaidimus išleido tik „Epic Games Store“ parduotuvėje ir „Ubisoft Connect“. Kaip ir EA bei „Epic Games“, „Ubisoft“ nepatiko „Valve“ 30 proc. pardavimo komisiniai. Tuo tarpu „Epic“ ima tik 12 proc.

Žaidėjams, siekiantiems pirkti „Ubisoft“ žaidimus „Steam“ platformoje, kad nereikėtų naudotis „Ubisoft“ paleidimo programa, tikriausiai nepasisekė. Tikėtina, kad „Valhalla“ pirkėjai, įsigiję žaidimą per „Steam“, turės naudotis „Ubisoft Connect“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas