Puiki proga laimėti belaidžius ausinukus: prisijunkite prie mūsų bendruomenės ir kiekvieną savaitę dalyvaukite prizų dalybose!

Lukas Snarskis

2021-10-11, 13:45

22 komentarai (-ų)
Puiki proga laimėti belaidžius ausinukus: prisijunkite prie mūsų bendruomenės ir kiekvieną savaitę dalyvaukite prizų dalybose!

Po virtinės įvairiausių atsinaujinimų – turime gerų naujienų ir ištikimiausiems mūsų skaitytojams, o taip pat ir tiems, kurie į šį portalą užklydo pirmąsyk. Nuo šiandien, pirmadienio, pradedame mini žaidimą/konkursą, kuris tęsis iki pat šių metų pabaigos. Taigi, apie viską nuo pradžių.

Mūsų komanda, kasdien, pateikia jums daugybę įvairių naujienų, straipsnių ir kitos informacijos. Tačiau mūsų tikslas nėra tiesiog pateikti naują turinį – mes norime, kad į portalo veiklą įsitrauktų ir mūsų skaitytojai. Pastaruoju metu pastebime vis aktyvesnes diskusijas po tam tikrais tekstais, todėl norime ir toliau plėtoti šią tendenciją bei kurti bendruomenę, kuri ne tik skaitytų, bet ir rašytų!

Nuo šiol, kiekvieną savaitę, aktyviai stebėsime komentarus po naujienomis, dalyvausime diskusijose ir patys, o aktyviausius ir įdomiausius komentatorius – apdovanosime prizais. Vienas iš geriausių mūsų bendruomenės narių šią savaitę turi galimybę laimėti „Realme Buds Q“ belaidžius ausinukus, o žemiau pateikiame detalesnę informaciją kaip tai vyks.

Ką reikia padaryti norint dalyvauti žaidime?

  1. Žaidime galite dalyvauti tik registruoti mūsų portalo lankytojai. Jeigu dar to nepadarėte – registraciją rasite paspaudę čia;
  2. Komentuokite mūsų kuriamus tekstus, diskutuokite apie aktualijas, dalinkitės patarimais;
  3. Viskas, tik tiek jums reikia padaryti norint patekti į savaitinį žaidimą.

Norime atkreipti dėmesį, jog kiekvieną savaitę prizą laimėti gali nebūtinai tas, kas bus pats aktyviausias. Mes norime skatinti lankytojus dalyvauti diskusijose, tačiau tuo pačiu tikimės, kad sulauksime ir įdomių komentarų, todėl renkant nugalėtoją, atsižvelgsime į:

  • Parašytų komentarų kiekį;
  • Komentarų naudą kitiems skaitytojams;
  • Kitų skaitytojų reakciją ar įsitraukimą į diskusiją, pagal pateiktą komentarą.

Kaip jau minėjome, šis žaidimas tęsis iki pat 2022 sausio 1 dienos, o nugalėtojai bus skelbiami kiekvieną pirmadienį. Visą spalio mėnesį mes geriausiems atiduosime „Realme Buds Q“ belaidžius ausinukus, o lapkričio mėnesio prizai bus paskelbti šio mėnesio pabaigoje. Tiesa, sulaukus didelio jūsų aktyvumo - pasiūlysime ir daugiau įvairių prizų.

Turintiems papildomų klausimų – rašykite juos komentaruose ir mes būtinai atsakysime, o taip pat linkime visiems gerų diskusijų!

22 komentarų

Andrius Batalauskas

Labai noreciau laimeti,dirbu kur daug triuksmo manau butu liuks jas nauti garso nuslopinimui.,,😀

Wissen

Kam tau pixel 6 gi sakei dizainas nepatinka ano :)

Wissen

Na buds ir man nereik turiu gerus. Bet va nuolaidu kokiu galėtu būt arba žaidimas koks neblogas nemokamai kaip prizas :D arba apyranke kokia naujo modelio atsinaujinčiau nors. Bet nežinau ar xiaomi verta pasikliaut net mi band 4 turi netikslumu:/ arba power bank būtu neblogas prizas nes ieškaus kaip ir kito. Xiaomi kažkoks tai krauna tai nekrauna :/ beje kaip su kinu tais pigiais telefonais, kur saket apžvalga darysit, nes minejot užsisaket, įdomu būtu pamatyt ja

Gintaras

Dalyvaučiau, jeigu būtų galimybė laimėti Google Pixel 6, kadangi nemėgstu buds, bijau kad gali iškristi ant žemės ir netyčia sutraiškysiu

Lukas Snarskis

Telefonas dar nepristatytas, tai ir jį siūlyti būtų kiek kvaila :)

Gintaras

dėl telefono galėčiau palaukti ;)

Išlepes vaikas

Ne per naglas biški prašyti telefonu? Man prašyčiau pixel6 , o man tada prašom mac pro kompiuterį 🥱

ewl

Mac Pro nebus, bet gali laimėti KUU nešiojamą kompiuterį 👍

Mldc

Stfu net negaiščiau laiko dėl kiniško šlamšto:/

Kk

Mano nuomone- tie jūsų ausinukui- na gal darželinukai...

Lukas Snarskis

Mes norime skatinti diskusijas, o ne tiesiog komentavimą tam, jog kažkas laimėtų "itin vertingą" prizą. Kaip bebūtų, artimiausiu metu greičiausiai praplėsime prizų sąrašą :)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas