Naujausių flagmanų belaukiant: aiškėja, kas pirmieji pristatys išmaniuosius telefonus su rudenį pasirodančiu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu

Lukas Snarskis

2024-04-26, 19:55 (atnaujinta 2024-04-28, 18:49)

0 komentarų

Praėjusių metų spalį Havajuose surengtame „Snapdragon Summit“ renginyje „Qualcomm“ paskelbė apie „Snapdragon 8 Gen 3“, o dabar sužinojome, kad šių metų „Snapdragon Summit“ taip pat vyks spalio mėnesį, kur lustų gamintojas pristatys „Snapdragon 8 Gen 4“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausių flagmanų belaukiant: aiškėja, kas pirmieji pristatys išmaniuosius telefonus su rudenį pasirodančiu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu

JAV bendrovės „Qualcomm“ planai paaiškėjo dar vasario pabaigoje ir jau dabar žinoma, jog naujasis „Snapdragon 8 Gen 4“ debiutuos spalio mėnesį. Iškart po pristatymo tikimasi sulaukti ir pirmųjų išmaniųjų telefonų, o dabar aiškėja ir kas gali tai padaryti patys pirmieji.

Remiantis naujausia informacija, Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ turi išskirtinį susitarimą su „Qualcomm“, o tai leis jiems būti pirmiesiems, kurie pristatys išmaniuosius telefonus su „Snapdragon 8 Gen 4“ mikroschemų rinkiniu. Net neabejojama, kad tai bus „Xiaomi 15“ serijos modeliai.

Dar šių metų pabaigoje, panaudoti naująjį „Qualcomm“ procesorių turėtų ir „OnePlus“ ir „iQOO“ bendrovės, kurios pristatys naujausius savo flagmanus. Verta pastebėti, jog analogiška situacija buvo ir praėjusiais metais, nes tarp pirmųjų tokių įrenginių atsidūrė „OnePlus 12“, „iQOO 12“ ir, žinoma, „Xiaomi 14“ serijos įrenginiai.

Tiesa, pirmieji išmanieji su „Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi turėtų būti skirti tik Kinijos rinkoje, o į Europą jie atkeliaus jau tik po naujų metų. Vėlgi, tai nėra labai didelė naujiena, kadangi panašiai vyksta jau bent kelerius metus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas