„Motorola“ pristatė ploniausią telefoną su MIL-STD-810 sertifikatu: jau žinomos pagrindinės „Moto Edge 50“ savybės, tačiau gamintojas kai ką paliko ir paslaptyje

Lukas Snarskis

2024-07-26, 19:55

0 komentarų

Technologijų bendrovė per pastaruosius metus pristatė gausybė naujų išmaniųjų telefonų, o dabar ruošiamas ir dar vienas naujas šedevras. „Motorola“ anonsuoja naujo įrenginio pristatymą, kuris turės stebinančių savybių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Motorola“ pristatė ploniausią telefoną su MIL-STD-810 sertifikatu: jau žinomos pagrindinės „Moto Edge 50“ savybės, tačiau gamintojas kai ką paliko ir paslaptyje

„Motorola“ paskelbė, jog netrukus debiutuosiantis išmanusis telefonas bus pats ploniausias įrenginys rinkoje, kuris pasiūlys MIL-STD-810 karinį atsparumo sertifikato atitikimą. Dabar jau aišku, kad tai bus „Moto Edge 50“ modelis.

Pranešama, jog išmanusis telefonas bus parduodamas jau nuo rugpjūčio 1 dieną bei bus parduodamas oficialioje svetainėje. Šis įrenginys turės lenktą 6,4 colių įstrižainės pOLED ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia bus naudojama 10 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Asmenukių kamera naudos 32 MP objektyvą.

„Motorola“ atskleidžia, kad čia bus naudojamas „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesorius, kurį gamintojas yra panaudojęs ir „Razr 40“ sulenkiamame įrenginyje. „Moto Edge 50“ taip pat turės 256 GB vidinės atminties, o operatyviosios (RAM) kiekis nėra atskleidžiamas.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 68W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 15W belaidžiu įkrovimu. Įrenginio nugarėlėje rasime 50 MP raiškos „Sony Lytia 700C“ vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 10 MP teleobjektyvą su 3x optiniu priartinimu. Trečioji kamera – 13 MP plataus kampo.

„Motorola“ vadina šį įrenginį ploniausiu pasaulyje MIL-STD-810H karinės klasės sertifikuotu telefonu, nors jo storis kol kas nėra atskleidžiamas. Jis buvo išbandytas kritimo, vibracijos, ekstremalių temperatūrų, tiek aukštų, tiek žemų, ir druskos rūko atžvilgiu. Jis taip pat atitinka IP68 apsaugos klasę ir turi metalinį rėmelį.

Telefonas pirkėjams bus prieinamas juodos, žalios ir persikinės spalvų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kokia bus „Moto Edge 50“ modelio kaina. Tokia informacija turėtų paaiškėti rugpjūčio 1 dieną, kuomet startuos išmaniojo telefono prekyba.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas