Berlyne pristatyta išskirtinai atspari planšetė: „AGM Mobile“ pademonstravo naują modelį, kuris pirkėjus pasieks su specialiu dėklu

Lukas Snarskis

2024-09-07, 19:55

0 komentarų
Berlyne pristatyta išskirtinai atspari planšetė: „AGM Mobile“ pademonstravo naują modelį, kuris pirkėjus pasieks su specialiu dėklu

Pandemijos metu smarkiai išaugę planšetinių kompiuterių pardavimai kuris laikas mažėjo, tačiau naujausi duomenys rodo, kad situacija keičiasi. Nauji įrenginiai buvo pademonstruoti ir Berlyne vykstančioje elektronikos parodoje IFA 2024.

Berlyne vykstančio renginio metu naują planšetinį kompiuterį pristatė „AGM Mobile“. Kompanijos atstovai čia pademonstravo naująjį „Pad P2 Active“ modelį, kuris pasižymi puikiomis atsparumo savybėmis, o papildomos apsaugos prideda ir specialus dėklas.

„AGM Pad P2 Active“ pasižymi IP68/IP69K/MIL-STD-810H atsparumo savybėmis. Nepaisant to, planšetinis kompiuteris pirkėjus pasieks su itin tvirtu juodai oranžiniu dėklu, kuris ne tik pridės papildomos apsaugos, bet ir turi 360 laipsnių kampu besisukantį žiedą. Jį galima naudoti kaip stovelį ar rankeną. Su šiuo įrenginiu pirkėjais gaus ir dirželį.

Naujoji „AGM Mobile“ planšetė aprūpinta 11 colių įstrižainės ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys veiks su „MediaTek Helio G99“ mikroschemų rinkiniu ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

„Pad P2 Active“ veikimą palaikys 8 000 mAh talpos baterija. Šio įrenginio nugarėlėje įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o priekinėje dalyje – 8 MP objektyvas. Verta paminėti ir tai, jog planšetinis kompiuteris palaiko atminties korteles, taip pat ir SIM korteles su 4G ryšiu bei turi keturis garsiakalbius.

Planšetinis kompiuteris dabar kainuoja 280,95 eurus, o pirkdami iš oficialaus gamintojo puslapio jūs gausite ir nemokamą „Bluetooth“ klaviatūrą. Norėdami sužinoti daugiau informacijos - spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas