„Oppo“ paskelbė apie pratęstą bendradarbiavimą su UEFA: kartu dirbs dar tris sezonus, bendrovė paskelbė ir apie papildomus įsipareigojimus futbolui

Ina Jonaitienė

2024-09-07, 17:55

0 komentarų

Technologijų kompanijų bendradarbiavimas su futbolo klubais ar lygomis – ganėtinai dažnas reiškinys. Mes dar neseniai rašėme apie HMD susitarimą su „FC Barcelona“ komanda. Anksčiau su šiuo klubu dirbo Kinijos bendrovė „Oppo“.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Oppo“ paskelbė apie pratęstą bendradarbiavimą su UEFA: kartu dirbs dar tris sezonus, bendrovė paskelbė ir apie papildomus įsipareigojimus futbolui

Susitarimas tarp „Oppo“ ir Barselonos klubą nutrūko jau senokai, o pastaruoju metu Kinijos kompanija bendradarbiavo su UEFA. Tokia partnerystė prasidėjo dar 2022 metais, o dabar jį yra pratęsiama dar trims sezonams, suteikdama daugiau galimybių sirgaliams išbandyti „Oppo“ technologijas ir mėgautis futbolo rungtynėmis.

Pranešama, jog ši partnerystė apims daugelį UEFA varžybų, įskaitant UEFA Čempionų lygą, UEFA Supertaurę, UEFA Futsal Čempionų lygos finalus ir UEFA jaunimo lygos finalus.

Šį pranešimą „Oppo“ paskelbė renginyje, kuriame dalyvavo buvęs Ispanijos futbolininkas Ikeras Casillas Fernandezas, kuris sirgaliams pademonstravo „Oppo AI Studio“.

Šio renginio metu „Oppo“ paskelbė ir tai, kad išplės savo įsipareigojimus futbolui visame pasaulyje, pradėdama vykdyti jaunimo futbolo vystymo programas visame pasaulyje, įskaitant Meksiką, Ispaniją, Egiptą ir Kiniją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas