„Sodra“ ir VMI paskelbė informaciją, kurią privalo žinoti kiekvienas šalies gyventojas: netrukus įsigalios pakeitimai, nesureagavus į šį pranešimą – galite susidurti su nepatogumais

Pranešimas spaudai

2024-09-13, 07:54

1 komentaras

Rugsėjį jaunuoliai, kurie šiais metais baigė vidurinę arba aukštąją mokyklą, bet dar nepradėjo dirbti ir nesiregistravo Užimtumo tarnyboje, turėtų atkreipti dėmesį į savo naujus įsipareigojimus. Dabar „Sodra“ paskelbė dar vieną svarbų pranešimą.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Sodra“ ir VMI paskelbė informaciją, kurią privalo žinoti kiekvienas šalies gyventojas: netrukus įsigalios pakeitimai, nesureagavus į šį pranešimą – galite susidurti su nepatogumais

„Sodra“, Užimtumo tarnyba ir Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad nuo šių metų spalio 1 d. aktuali informacija bei paslaugos klientams bus teikiamos tik įprastais informacijos centro telefono numeriais:

  • „Sodros“ ir Užimtumo tarnybos informacijos centro telefono numeris: +370 5 250 0883.
  • VMI mokesčių informacijos centro telefono numeris: +370 5 260 5060.

Skambinant šiais numeriais klientams taikomi standartiniai jų ryšio operatorių nustatyti tarifai, tai yra tokie patys, kaip skambinant bet kuriuo kitu numeriu. Taip pat šie numeriai tinka skambinti ir iš užsienio.

Trumpieji „Sodros“ bei Užimtumo tarnybos ir VMI telefono numeriai: atitinkamai 1883 ir 1882 veiks iki rugsėjo pabaigos. Šiems numeriams yra taikomi padidinti pokalbio tarifai nei skambinant bet kuriuo kitu numeriu, todėl skambučiai į trumpuosius numerius klientams kainuoja daugiau.

Liekantys ilgieji konsultacijų numeriai nesudarys papildomų kaštų nei iš Lietuvos, nei iš užsienio skambinančiam klientui, o informacija bei konsultacijos ir toliau bus teikiamos įprasta tvarka.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas