„Tecno“ pristatė „Samsung Galaxy Flip“ serijos konkurentą: naujasis „Phantom V Flip2“ bus prieinamas už patrauklią kainą ir pasiūlys žymiai didesnį išorinį ekraną

Lukas Snarskis

2024-09-16, 17:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Tecno“ neseniai pademonstravo koncepcinį sulenkiamą telefoną, kuris pažymėtas „Phantom Ultimate 2“ pavadinimu. Tačiau ties tuo gamintojas nesustoja.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Tecno“ pristatė „Samsung Galaxy Flip“ serijos konkurentą: naujasis „Phantom V Flip2“ bus prieinamas už patrauklią kainą ir pasiūlys žymiai didesnį išorinį ekraną

Mes jau rašėme apie neseniai pristatytą „Tecno Phantom V Fold2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, tačiau tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena. Gamintojas taip pat pristatė ir atnaujintą „Phantom V Flip“ variantą, kuris gavo didesnį išorinį ekraną.

Naujasis „Tecno Phantom V Flip2“ turi didelį išorinį ekraną, kuris pakeitė anksčiau naudotą apskritimą. Čia naudojama 3,64 colių įstrižainės panelė su 1 056 x 1 056 taškų raiška. Šis ekranas dengia kone visą priekinio dangtelio dalį, visai kaip „Motorola“ ar „Xiaomi“ atlenkiamuose modeliuose.

„Tecno“ atstovai atskleidė, kad išorinis ekranas palaikys daugiau nei 2 tūkst. programėlių, kad „palengvintų gyvenimą naudotojams, kuriems dažnai net nereikia atidaryti pagrindinio ekrano“. Viršelio ekranas taip pat gali būti pritaikytas su interaktyviais naminiais gyvūnėliais, kuriuos galima paglostyti, taip pat jie gali žaisti žaidimus, klausytis muzikos.

Vidinėje telefono dalyje – 6,9 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranas su Full HD+ raiška. Priešingai nei „Phantom V Fold2“ modelyje, čia nerasime jokių reikšmingų svorio ar dydžio pokyčių - jis vis dar yra mažiau nei 200 gramų sveriantis sulankstomasis įrenginys, o korpuso storis siekia 7,6 mm atlenkus ir 16 mm sulenkus.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras ir abi jos naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklius. Kartu su pagrindine kamera čia įmontuotas ir itin plataus kampo objektyvas. „Phantom V Flip2“ modelyje esanti asmenukių kamera naudoja 32 MP raiškos vaizdo jutiklį su automatinio fokusavimo galimybe.

Naujojo „Tecno“ atlenkiamo įrenginio veikimą palaikys 4 720 mAh talpos baterija su 70W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks vos 43 minutes, o norint įkrauti 50 proc. – tereikės 15 minučių.

„Phantom V Flip2“ modelis bus parduodamas su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks 629 eurus. Ar išmanusis bus prieinamas ir Europoje – neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas