„Tecno“ pristatė antros kartos sulenkiamą flagmaną, kuris kainuos mažiau nei 1000 eurų: išsaugojo didžiausius savo pirmtako privalumus ir pasiūlys svarbius patobulinimus

Lukas Snarskis

2024-09-16, 16:35

0 komentarų

Kinijos kompanija „Tecno“ neseniai pademonstravo koncepcinį sulenkiamą telefoną, kuris pažymėtas „Phantom Ultimate 2“ pavadinimu. Tačiau ties tuo gamintojas nesustoja.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Tecno“ pristatė antros kartos sulenkiamą flagmaną, kuris kainuos mažiau nei 1000 eurų: išsaugojo didžiausius savo pirmtako privalumus ir pasiūlys svarbius patobulinimus

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie naujus „Tecno“ sulenkiamus išmaniuosius telefonus. Kinijos bendrovės vadovai neseniai pristatė „Tecno Phantom V Fold2“ sulenkiamą modelį, kuris turi daug panašumų į savo pirmtaką, tačiau pasiūlys ir keletą svarbių atnaujinimų.

Naujasis „Phantom V Fold2“ išlaikė pagrindines specifikacijas, kurias siūlo ir pirmasis šios linijos modelis. Tai reiškia, kad čia rasime „MediaTek Dimensity 9000+“ procesorių, 7,85 colių įstrižainės vidinį, o taip pat ir 6,42 colių įstrižainės išorinį ekraną.

Didžiausias pokytis - korpusas, kuris dabar yra žymiai plonesnis. Kuomet išmanusis telefonas atlenktas – korpuso storis siekia vos 6,1 mm, o jį sulenkus – mažiau nei 12 mm. Negana to, „Tecno“ įrenginys tapo ir gerokai lengvesnis bei sveria tik 249 gramus. Verta paminėti, jog ankstesnio modelio svoris siekia beveik 300 gramų.

„Phantom V Fold2“ turi „Ella“ dirbtinio intelekto asistentą, kuriam energiją teikia „Google Gemini“. Visą dirbtinio intelekto funkcijų rinkinį sudaro „Smart Q&A“, kas iš esmės yra pokalbių robotas atsakymams realiuoju laiku, DI santrauka, kurią galima naudoti PDF ir tinklalapiuose, DI vertimas su tiesioginiu vertimu pokalbių metu ir rašymas, skirtas teksto santraukai, kūrybiniam rašymui, korektūros ir perrašymo galimybėms.

Naujasis „Tecno“ sulenkiamas išmanusis telefonas turi ir visiškai perdarytą nugarėlėje esantį kamerų iškilimą. Čia rasime tris kameras, o visos jos naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklius. Be pagrindinio objektyvą, čia įmontuota plataus kampo, o taip pat ir portretų kamera. Priekinėje įrenginio dalyje, o taip pat ant sulenkiamo ekrano, įmontuotos 32 MP asmenukių kameros.

Sulenkiamas įrenginys turi 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties, o jo veikimą palaikys 5 750 mAh talpos baterija su 70W greitojo įkrovimo galimybe, o taip pat ir 15W belaidžiu įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog „Phantom V Fold2“ operatyviąją atmintį galima padvigubinti, pasitelkiant programinę įrangą.

Skelbiama, jog naujasis „Tecno“ sulenkiamas modelis kainuos maždaug 989 eurus. Iki spalio mėnesio jis pasirodys Afrikoje, Pietryčių Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir Lotynų Amerikoje. Ar ši naujiena bus prieinama ir Europoje – kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas