„Ignitis“ paslaugomis besinaudojantiems gyventojams – kritinis perspėjimas: bendrovė informuoja apie laikinus sutrikimus, kurie gali sujaukti kai kurių vairuotojų planus

Pranešimas spaudai

2024-07-24, 14:54

4 komentarai (-ų)

Greito elektromobilių įkrovimo tinklo lyderis Baltijos šalyse „Ignitis ON“ nuo liepos 4 dienos net 5 centais už kilovatvalandę mažina elektromobilių įkrovimo kainą „Ignitis ON“ tinkle greito įkrovimo jungtyse (DC), Lietuvoje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Ignitis“ paslaugomis besinaudojantiems gyventojams – kritinis perspėjimas: bendrovė informuoja apie laikinus sutrikimus, kurie gali sujaukti kai kurių vairuotojų planus

Kaip teigia „Ignitis“ elektrinio mobilumo departamento vadovas Eimantas Balta, greito įkrovimo paslaugos kaina mažinama neapibrėžtam laikotarpiui, tai nėra trumpalaikė akcija. Tačiau dabar „Ignitis ON“ tinklo naudotojai sulaukė ir bendrovės perspėjimo.

„Ignitis ON“ besinaudojantys elektrinių automobilių vairuotojai šiandien, trečiadienį, sulaukė perspėjimo apie suplanuotus atnaujinimo darbus. Elektroniniame laiške teigiama, kad dėl suplanuotų IT sistemų atnaujinimo darbų liepos 25 dieną, ketvirtadienį, nuo 6:30 iki 8:00 val. neveiks „Ignitis ON“ programėlė ir įkrovimo stotelės. 

Bendrovės išsiųstame laiške pažymima ir tai, jog minėtu laikotarpiu nebus galimybės įsikrauti savo elektromobilio nei naudojantis programėle, nei su tam skirtu RFID raktu. „Ignitis ON“ taip pat atsiprašo už galimus nepatogumus.

Nuo liepos sumažėjusios „Ignitis ON“ įkrovimo kainos

Nuo liepos 4 d. „Ignitis ON“ elektromobilių įkrovimo tinkle greito įkrovimo paslauga kainuoja 0,40 Eur/kWh. Lėto ir itin greito įkrovimo (HPC) jungtyse kaina nesikeičia, atitinkamai lieka 0,35 Eur/kWh ir 0,45 Eur/kWh.

„Ignitis ON“ tinklą vystanti tarptautinė komanda siekia kurti patogumą elektromobilių vairuotojams, taip prisidedant prie elektrinės transporto ateities.

„Nuolat ieškome galimybių, kaip geriausiai atliepti elektromobilių vairuotojų poreikius ir pasiūlyti kokybišką paslaugą už geriausią kainą. Todėl galimybė sumažinti greito įkrovimo kilovatvalandės kainą mūsų tinkle – džiugina“, – komentavo elektrinio mobilumo departamento vadovas.

4 komentarų

Rimas

Tikri gyvenimo stabdžiai. Gaila, kad dabar taip visos instancijos kenkia Žmogui ir visa tai skatina, leidžia tokius įstatus, nuostatus, nurodymus valdžiažmogiai. (Jie patys save išsirinko)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas