„iQOO“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: kažkur jau matyti sprendimai, „BlueOS“ operacinė sistema ir opcija norintiems eSIM

Lukas Snarskis

2024-04-26, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Dar visai neseniai buvo pademonstruoti nauji įrenginiai, o dabar pristatytas ir dar vienas produktas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„iQOO“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: kažkur jau matyti sprendimai, „BlueOS“ operacinė sistema ir opcija norintiems eSIM

„iQOO“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „iQOO Watch“ išmanųjį laikrodį, kuris labai panašus į „Vivo“ sukurtą „Watch 3“ modelį. Ir panašumai ties dizainu nesibaigia – jis netgi veikia su ta pačia operacine sistema – tai „BlueOS“.

Išmanusis laikrodis aprūpintas 1,43 colių įstrižainės OLED ekranu su 466 x 466 taškų raiška, o taip pat pasiūlys ir „always-on“ galimybę, kuri leis matyti svarbiausią informaciją ekrane, net kai ir jis užrakintas. „iQOO Watch“ skersmuo yra 46,1 mm, o storis - 11,3 mm, neįskaitant apačioje esančio biometrinio jutiklio. Be dirželio jis sveria 36 gramus.

Kalbant apie laikrodžiui skirtus dirželius, galima rinktis iš trijų skirtingų - austo nailono, gumos ir natūralios odos. Dirželiai, žinoma, yra keičiami, todėl juos galite keisti pagal poreikį. Negana to, „iQOO Watch“ geba atpažinti dirželį ir pagal jį nustatys įrenginio ciferblatą.

Laikrodyje yra du aparatiniai valdikliai - viršuje esanti sukamoji karūnėlė ir apačioje esantis mygtukas. Yra ir mikrofonas, ir garsiakalbis, skirti skambinti per „Bluetooth“, o jei turite eSIM versiją - skambinti iš paties laikrodžio.

Sveikatos stebėjimo sistemoje naudojama įdomi dviguba sąranka. Dienos metu ji naudoja matomą šviesą, kad stebėtų jūsų širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje. Naktį ji persijungia į nematomus infraraudonuosius spindulius, kad laikrodis netrikdytų jūsų miego mirksinčiomis šviesomis.

„iQOO“ atstovų teigimu, daugiakanalis jutiklis, 8 kanalai širdies ritmui, 16 - deguonies kiekiui kraujyje nustatyti, kartu su gilaus mokymosi algoritmu leidžia pasiekti 97,7 proc. tikslumą sekant širdies ritmą. Miego stebėjimas apima miego laiką ir rezultatą, taip pat miego stadijų klasifikavimą. Laikrodis taip pat gali sekti snaudimą.

Laikrodžio viduje esanti 505 mAh baterija gali veikti iki 8 dienų, tačiau jeigu jį naudosite su eSIM, įprastai veikiant pilno įkrovimo pakaks iki 3 dienų. Verta paminėti ir tai, jog „iQOO Watch“ turi daugiau nei 100 sporto režimų. Jis gali padėti jums suplanuoti pratimus, treniruoti juos atliekant ir patarti, kaip po jų tobulėti.

Skelbiama, jog išmanusis laikrodis kainuos maždaug 140 eurų, tačiau kol kas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie jo prieinamumą kituose regionuose – kol kas nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas