Suklusti turėtų kiekvienas „Swedbank“ klientas: bankas paskelbė apie naujieną, kurią plojimai pasitiks daugelis, sužinokite, kas įvyko

Pranešimas spaudai

2024-04-21, 07:54

7 komentarai (-ų)

Apsipirkimas internetu tampa vis populiaresnis – daugelis renkasi galimybę peržiūrėti norimas prekes savo kompiuteryje ar telefone, palyginti kainas skirtingose parduotuvėse ir tuomet tiesiog užsisakyti su pristatymu į namus. Tai leidžia rasti pigiausią opciją, o taip pat ir sutaupyti nemažai laiko.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Suklusti turėtų kiekvienas „Swedbank“ klientas: bankas paskelbė apie naujieną, kurią plojimai pasitiks daugelis, sužinokite, kas įvyko

Naujos banko kortelės aktyvavimas kartais gali būti labai erzinanti procedūra. „Swedbank“ kortelių turėtojai, aktyvavimo procesą galėjo atlikti tik prisijungus prie banko išmaniosios programėlės arba interneto banko. Tačiau dabar pristatomas naujas būdas.

„Swedbank“ praneša, jog aktyvuoti atnaujintą debeto kortelę klientai nuo šiol gali pirmojo apsipirkimo fizinėje parduotuvėje metu arba bet kuriame pasaulio bankomate. Tai reiškia, kad jums nebereikės jungti prie programėlės ar interneto banko.

Skelbiama, jog aktyvuojant atnaujintą kortelę fizinėje parduotuvėje tereikės ja pasinaudoti atsiskaitant už prekes – įstatyti kortelę į atsiskaitymo terminalą ir suvesti kortelės PIN kodą.

Naują „Swedbank“ mokėjimo kortelę aktyvuoti bankomate bus galima atliekant bet kokią finansinę operaciją, pavyzdžiui, išimant/įmokant grynuosius pinigus ar tiesiog pažiūrint sąskaitos likutį.

Bankas primena ir tai, kad kortelę ir toliau bus galima aktyvuoti prisijungus prie „Swedbank“ išmaniosios programėlės ar interneto banko.

Svarbiausia kortelių informacija – išmanioje programėlėje

Niekam ne paslaptis, jog bene didžiausia problema yra atsiskaitymas internetinėse parduotuvėse. Norint atsiskaityti už pirkinius internetu, kartais tenka suvesti mokėjimo kortelės duomenis – jos kodą, galiojimo datą bei CVC/CVC2 kodą. Tuomet tenka ieškoti banko kortelės.

Nuo šiol šiuos duomenis „Swedbank“ klientai gali rasti savo išmaniojoje programėlėje. Šią mokėjimo kortelės informaciją programėlėje gali matyti „Android“ ir „iOS“ vartotojai. Tai leis pamiršti savo bankinės kortelės paieškas, o viskas ko reikia – tai aplikacija. Tolimesni veiksmai ganėtinai paprasti.

Norint sužinoti svarbiausius „Swedbank“ banko kortelės duomenis, jums reikia:


  1. Prisijungti prie išmaniosios programėlės.
  2. Pasirinkti skirtuką „Kortelės“.
  3. Jame spustelti „Kortelės duomenys“.

Kiekvienas prašymas pateikti mokėjimo kortelės duomenis bus rodomas po prisijungimo su „Smart-ID“ PIN2 kodu. Kortelės duomenys bus rodomi 45 sekundes – taip siekiama sumažinti riziką, kad šios informacijos nepastebėtų pašaliniai asmenys.

Jei per 45 sekundes nespėjama nukopijuoti kortelės numerio, funkcija galima pasinaudoti neribotą kiekį kartų, kiekvieną kartą suvedant „Smart-ID“ PIN2 kodą.

7 komentarų

Taip budavo

Taip budavo pries kokią 20 metu, gal buvo tokį aktyvavimo būdą panaikine,tikrai atsimenu kad taip galedavo aktyvuoti

Roberta

Kodėl iš mobilaus negalima, pasipildyti elektr.bilieto. Nusipirkti iš "Temu" prekių. Iššaldyta sąskaita.

Skaitytojas

Kas tamstai sakė, kad iš Temu negalima nusipirkti. Asmeniškai šiandieną pirkau.

Leonida

Ir aš negaliu pirkti iš temu neleidžia apmokėjimo nors sąskaitoje pinigų yra

Lankytojas

Mums bankas nachališkai nevogė taip pinigų ,kaip dabar jau esan pagal prez gerovės valstybei ,sugalvokite dar ką nors naujo.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas