Puikus pasiūlymas, ieškantiems naujų ausinių: EKSA švenčia 9-ąjį gimtadienį ir turi idealių pasiūlymų būtent jums!

Partnerio turinys

2022-03-23, 12:00

0 komentarų
Puikus pasiūlymas, ieškantiems naujų ausinių: EKSA švenčia 9-ąjį gimtadienį ir turi idealių pasiūlymų būtent jums!

Internetinėse parduotuvėse nuolatos vyksta įvairiausi išpardavimai, kurių metu galima įsigyti kokybiškų produktų už itin žemą kainą. Mūsų kolektyvas su jumis norėtų pasidalinti specialiu pasiūlymu, kuris turėtų sudominti ieškančius naujų ausinių ar belaidžių ausinukų.

Kinijos bendrovė EKSA švenčia devintąjį gimtadienį ir surengė tam skirtą išpardavimą, kurio metu galėsite įsigyti itin kokybiškų įrenginių už žemiausią kainą. Visus specialius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia, o taip pat vertėtų žinoti, kad perkant už daugiau nei 40 eurų – jums bus pasiūlytas nemokamas siuntimas, o kiekvienas pirkėjas nemokamai gaus ir specialų ausinių laikiklį.

Kviečiame trumpai pažvelgti į geriausius pasiūlymus, kurių praleisti - negalima.

„EKSA GT1“ belaidžiai ausinukai

EKSA sukurti belaidžiai ausinukai, kurie skirti ne tik klausytis muzikos, bet ir žaidimų mėgėjams, dabar kainuoja tik 29,99 JAV dolerių, o perkant du vienetus – kaina tik 54,99. Tiesa, pastaruoju atveju vertėtų panaudoti specialų nuolaidos kodą GT1SAVE5. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu - spauskite čia.

Kalbant apie pagrindines šių ausinukų savybes, tai būtina žinoti, kad jie aprūpinti „Bluetooth 5.0“ ryšio technologija, o baterija, įskaitant įkrovimo dėkliuką, jums pasiūlys iki 36 valandų naudojimosi. Žinoma, kadangi „EKSA GT1“ yra skirta žaidimų gerbėjams – šio produkto dizainas taip pat pakankamai išskirtinis.

„EKSA E5“ ausinės

Dar vienas puikus pasiūlymas – tai „EKSA E5“ ausinės, kurios jums pasiūlys triukšmo slopinimo galimybę (angl. ANC) vos už 42,49 JAV dolerius, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą EKSAE5DEAL. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„EKSA E5“ turi 920 mAh talpos baterijas, kurios leis mėgautis žaidimų garsais ar muzika iki 60 valandų. Kaip jau minėjome, šis produktas turi ir triukšmo slopinimo galimybę, o taip pat veikia su „Bluetooth 5.0“ ryšio perdavimo technologija. Negana to, vos per 10 minučių šias ausines galėsite įkrauti tiek, kad muzikos klausytis galėsite maždaug 2 valandas.

„EKSA E910“ ausinės

Norite kažko daugiau nei pirmi du pasiūlymai? Tuomet jums reikėtų atkreipti dėmesį į „EKSA E910“ ausines. Pastarosios kainuos jums tik 68,99 JAV dolerius, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą E910DEAL. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o žemiau rasite svarbiausią informaciją apie ausines.

Visų pirma, „EKSA E910“ variantas palaiko 5,8 GHz belaidžio ryšio galimybę bei puikiai tiks žaidimų gerbėjams. Negana to, gamintojas siūlo ir virtualią 7.1 garso sistemą, kuri suteiks nepriekaištingą žaidimų aplinką. Žaidimų gerbėjams patiks ir siūloma ENC funkcija, kuri sumažins aplinkos triukšmą pokalbių metu.

EKSA turi ir daugiau pasiūlymų

Ir tai dar tikrai ne viskas. Bendrovė EKSA taip pat gali pasiūlyti „E900 Pro“ modelį, kurio kaina siekia vos 33,3 JAV dolerio, o tam tereikia panaudoti nuolaidą kodą E900PRODEAL. Šį pasiūlymą rasite paspaudę čia.

Dar vienas pasiūlymas – tai „EKSA E7000“ ausinės, kurių kaina siekia vos 24,99 JAV dolerio, o jeigu norėsite įsigyti du vienetus – tai kainuos tik 45,98. Tiesa, antruoju atveju būtina panaudoti nuolaidos kodą E7000DEAL. Šį pasiūlymą rasite paspaudę čia, o daugiau įvairių bendrovės pasiūlymų rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas